Balotelli tillbaka i Liverpool – med det galnaste löftet.

Tro det eller ej, men Mario Balotelli har återvänt till Liverpool igen. Under förmiddagen genomförde italienaren sin första träning på engelsk mark igen med laget som värvade honom 2014.

Senaste säsongen blev en mardröm för den förra stortalangen som var utlånad till AC Milan men stod för ett så dåligt intryck att klubben skickade tillbaka honom till England. Men hos Liverpool är inte framtiden ljusare då tränaren Jürgen Klopp aktivt letar efter en ny köpare, enligt engelska mediers uppgifter.

Hos 25-åringen är ändå självförtroendet på topp, trots att han petades ur Italiens EM-trupp och har två miserabla säsonger bakom sig. Nä, Balotelli siktar på toppen igen och bjuder på ett rejält löfte inför framtiden.
– På en skala från 0 till 10 så stannade jag på 5, men jag kommer att nå 10 till slut. Jag vill nå dit. Jag kommer att vinna Ballon d’Or, säger Balotelli till italienska tidningen Corriere della Sera.
– Jag förstår att jag under de senaste två åren av min karriär borde kommit närmare 10 men istället stannade kvar på 5. Jag vet att det låter som ett skämt med Ballon d’Or och jag har inte gjort allt för att bli den bäste hittills, men det viktigaste är att jag har insett att det ännu inte är för sent.

Det återstår bara att se i vilken klubb som Mario Balotelli kommer att nå framgång. För han är inte orolig för framtiden.
– Jag vill inte nå slutet av min karriär med känslan av att jag inte gjorde allt jag kunde för att bli bäst. De senaste två åren har jag försökt att förbättra mig själv, men resultaten har inte kommit. Kanske betalar jag priset för de tidigare 23 åren. Men jag är ändå lugn trots att allt har förändrats fullständigt under de senaste två åren, säger italienaren.

LÄS MER: Balotelli tar ut sin EM-drömelva och ni kan väl ana vem som är ensam anfallare.

https://youtu.be/H5A8zEduwcQ

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.