Albin Ekdal avslöjar sanningen efter omtalade bilderna: "Jag var ju där"

Avslöjar sanningen bakom omtalade bilderna: ”Jag var ju där..”

Andreas Granqvist skrattade åt vad som spekulerades vara Tysklands förlust mot Sydkorea, något som förbundet snabbt dementerade.
Nu avslöjar Albin Ekdal sanningen bakom de omtalade bilderna.

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Sverige krossade Mexiko med 3-0 i Jekaterinburg och vann därmed grupp F. Medan den svenska spelartruppen firade hade Tyskland precis slagits ut efter chockförlusten mot Sydkorea.

De svenska spelarna firade tillsammans med Janne Andersson och resterande ledarstab inne på planen. Men själva firandet skulle handla om en viss händelse. Bilder på en skrattande Andreas Granqvist och förbundskapten Janne Andersson kablades ut över världen med vad som spekulerades i vara skratt åt Tysklands resultat mot Sydkorea.

Ekdal berättar sanningen

Svenska fotbollförbundet gick kort därefter ut och dementerade uppgifterna.

Men nu ger Albin Ekdal en annan version av händelsen.
– Jag var ju där men jag har inget minne av vad jag sa. Jag kramade ”Granen”, men minns inte vad som sades. Om det var så att vi log lite för att Tyskland åkte ut förstår jag inte om det är ett så stort problem, säger Ekdal till Sportbladet.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

LÄS MER: Allt du behöver veta om fotbolls-VM 2018!

Jimmy Durmaz hyllning från Ryssland – skickar känslosam hälsning efter manifestationen