Avslöjar nu stjärnans jättehån mot Zlatan Ibrahimovic – skrek rakt ut efter målet i tokheta derbyt

Romelu Lukaku gjorde mål i derbyt mot Milan.
Sen skrek han – och hånade Zlatan Ibrahimovic.

Derby-matcherna mellan Milan och Inter i Serie A bjuder alltid på hög dramatik och heta känslor. Men inför söndagens match mellan de båda lagen så var spänningen än större än tidigare, och det med tanke på en incident mellan lagens två stora skyttekungar för bara någon vecka sedan.

Stora bråket

När derbyt då spelades i cupen så hamnade Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku rejält i luven på varandra, och de båda svor rejält mot varandra samtidigt som de stångade sina pannor mot varandras. Spelare fick gå emellan för att avleda bråket, och efteråt var det en stund även risk för avstängningar, men så blev det till sist inte.

210126 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Coppa Italia match between Inter and Milan on January 26, 2021 in Milan. Photo: Nicolo’ Campo / Bildbyrån

När lagen alltså möttes igen på söndagen så var det många spända på vem som skulle gå vinnande ur den nya kampen mellan de två storstjärnorna. Ibrahimovic hade flera bra lägen i den första halvleken, men trots stundtals stort spelövertag så var det Inter som var det effektiva laget – och man vann matchen med hela 3-0, och drygade därmed ut sin serieledning.

Hånet mot Zlatan

Romelu Lukaku spelade fram till det första, och gjorde själv det sista, och han firade då vilt. Lukaku sprang raka vägen till hörnflaggan, slog sig själv på bröstet och vände sig mot planen och skrek någonting som lät som ”Dio, dio!”. Direkt efter matchen så började supportrar att spekulera kring vad Lukaku egentligen syftade på – och senare så gav Emanuel Rosu, journalist, en förklaring.

Foto: Twitter

Och det hela tycks vara en anspelan på Zlatan Ibrahimovic utspel från i höstas, då han sa att ”Milan aldrig hade någon kung, men nu har de en Gud”.

”Jag har lyssnat på det igen och igen. Det kan vara ”Io”, vilket betyder ”jag”, men det kan också vara ”Dio”, vilket översätts till ”Gud”. Det är, oavsett, uppenbart riktat mot Zlatan”, skriver Rosu, och fortsätter:

”Zlatan har tidigare sagt att han är Gud i Milano, så det är logiskt”.

LÄS MER: Avslöjar nu Zlatans helsköna känga – när norrmannen klev in i Milans omklädningsrum: ”Är du pizzabagare?”

Få våra nyhetsbrev!