Arsenals vågade värvningskupp: Vill värva stortalangen från ärkerivalen

Ruben Loftus-Cheek får inte någon speltid under nye tränaren Maurizio Sarri.
Nu kan han komma att lämna på lån, men inte till vilken klubb som helst.
ESPN rapporterar att Arsenal vill plocka in 22-åringen i januari.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Arsenal-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar DUBBLA sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Coolbet

Chelsea går som tåget i Premier League. Laget ligger för närvarande på delad förstaplats i ligan, men alla i laget är inte lika nöjda.

Stortalangen Ruben Loftus-Cheek, 22, har endast fått 33 minuter speltid i Premier League i år. Enligt ESPN är han frustrerad över den uteblivna speltiden och kan nu komma att lämna på lån.

Arsenal intresserade

Crystal Palace, dit han var utlånad i fjol, och Everton är två klubbar som är intresserade av mittfältaren. Men nu kan han komma att stanna i London – och gå till ärkerivalen.

Trovärdiga ESPN rapporterar att Arsenal har anslutit sig till skaran klubbar som vill ha in Loftus-Cheek. Nye tränaren Unai Emery ska vara ett stort fan av engelsmannen och vill helst av allt plocka in honom på en permanent övergång.

Det ska dessvärre inte Chelsea vara intresserade av då spelaren fortfarande har tre år kvar på kontraktet och ses som en framtida startspelare.

ANNONS: Storformen håller i sig! Spela 400 kronor på Arsenal-seger mot Leicester – vinn 620 kronor!

Visat storform

I helgen ställs Chelsea mot Manchester United på hemmaplan i ett stekhett stormöte. Arsenal tar i sin tur emot Leicester City hemma på Emirates Stadium på måndagkväll.

Arsenal skuggar topptrion och ligger för närvarande på fjärdeplats, två poäng bakom Tottenham, Chelsea och Manchester City. Laget kommer till matchen i toppform och har vunnit sina nio(!) senaste matcher inräknat alla turneringar.

Mycket talar för att sviten håller i sig även in i nästa helgs omgång – och kanske får laget in förstärkning i form av Ruben Loftus-Cheek i januari.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Arsenal-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar DUBBLA sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Dela för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Mardrömssiffrorna som talar emot United i stormötet med Chelsea

Sensationella uppgifter: Liverpool förbereder monsterbud på italienska storstjärnan