Alla siffrorna talar för att Liverpool går till final.

exp

Liverpool åkte på en snöplig förlust i första mötet med Villarreal i Europa League-semifinalen. I Spanien avgjorde inhopparen Adrian Lopez med matchens enda mål i 92:a minuten.
– Min första tanke när jag såg alla fira målet var: ”Tyvärr, men det här är inte över, ni måste komma till Anfield också och där kommer vi vara redo”, sa Jürgen Klopp efter förlusten i första mötet.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela helt riskfritt på Liverpool–Villarreal eller en annan fotbollsmatch.

Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

För det är inget mål som kommer stoppa Liverpool från att nå den åtråvärda finalen. Alla siffror pekar mot att Liverpool vänder det här dubbelmötet på hemmaborgen Anfield, enligt statistik från Goal.com.

  • Liverpool har spelat sammanlagt nio returmöten i Europasemifinaler på hemmaplan. Och engelsmännen har aldrig förlorat på Anfield i de matcherna. Åtta gånger har det blivit segrar och endast en gång har det blivit oavgjort. Enda gången de misslyckades med att vinna var i Uefacupen 1976, men 1-1 mot Barcelona räckte ändå för att gå till final det året.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora insatsen på ditt första fotbollsspel hos Expekt.

Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

  • Den här säsongen är Liverpool obesegrade på Anfield i Europa League. På hemmaplan har det blivit fyra vinster och två oavgjorda på sex matcher hittills. Målskillnaden på Anfield är 11-6.
  • Tränaren Jürgen Klopp har vunnit sina fyra senaste hemmamatcher mot spanskt motstånd i Europaspelet. Tre gånger har han utmanövrerat Real Madrid och Malaga en gång.
  • Om Liverpool slår Villarreal blir det deras 200:e seger i de europeiska turneringarna.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan spela riskfritt på till exempel Liverpool–Villarreal, upp till 1000 kronor. Spelar du på att Villarreal ska vinna och spelet sitter, får du 4 750 kronor tillbaka. Sitter inte spelet, får du insatsen tillbaka.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Gilla Sportbibeln om du vill ha fler Liverpool-artiklar i ditt Facebook-flöde.