6 värvningar som Unitedfansen längtar efter.

exp

Manchester United går ”all in” för att nå Champions League-spel med två matcher kvar av årets säsong. Lyckas man klättra förbi stadsrivalen Manchester City kan det bli en betydligt roligare sommar på värvningsfronten. Allt pekar mot att United väntas göra sin tredje sommar på raken där det spenderas rejält mycket pengar för att spetsa till truppen ytterligare. Två raka fjärdeplatser är inte riktigt något som är godkänt hos en av världens största klubbar.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela helt riskfritt på West Ham-Manchester United eller valfri fotbollsmatch.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Här är 6 värvningar som Manchester United hoppas på i sommar:

Zlatan Ibrahimovic, PSG.
”Ibra” kommer att vara den mest jagade spelaren i sommar. Efter fyra år i miljardprojektet PSG och över 100 ligamål kommer Zlatans dominans i Ligue 1 att ta slut i sommar när kontraktet löper ut. Fotbolls-EM i Frankrike kommer att bli det stora skyltfönstret för svensken som 34 år gammal fortfarande är på toppen av sin karriär. Efter EM är det dags att välja ny klubb. Ett koppel klubbar står på rad för att värva svensken på fri transfer och hos United handlar det om två avgörande saker för att lyckas övertala Zlatan: CL-spel och att kritiserade Louis van Gaal ersätts med favoriten José Mourinho.

Renato Sanches, Benfica.
Den här säsongen har 18-årige supertalangen fått sitt stora genombrott hos Benfica. Mittfältaren A-lagsdebuterade i portugisiska ligan i slutet av oktober och A-landslagsdebuterade för Portugal i slutet av mars. United har haft sina scouter på plats vid flertalet tillfällen under debutsäsongen och enligt de flesta uppgifter är United närmast en affär med Renato Sanches. Men det kommer bli en saftig prislapp då tonåringen har en utköpsklausul på hisnande 45 miljoner euro.

https://youtu.be/r_skRU34yK0

John Stones, Everton.
Mittbackslöftet var hett eftertraktad redan förra sommaren men Everton tackade nej till flera bud från Chelsea. Nuvarande säsongen har inte varit strålande för 21-åringen men värdet har inte minskat för det, engelsmannen räknas fortfarande som en av de mest lovande försvararna i Europa. United experimenterade med Daley Blind som central försvarare i år men vill nog helst ha en mer naturlig mittback vid sidan av försvarsgeneralen Chris Smalling. Även här lär det bli dyrt då Everton ratade bud på 40 miljoner pund förra sommaren.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora på ditt första fotbollsspel hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Robert Lewandowski, Bayern München.
United är i desperat behov av en pålitlig målskytt längst fram. Wayne Rooney har slutat göra mål och det går inte att lägga allt ansvar på ungtupparna Anthony Martial och Marcus Rashford, även om de har gjort det väldigt bra i år. Men att en storklubb som Manchester United bara gjort 44 mål på 36 matcher är långtifrån acceptabelt. Samtidigt har Robert Lewandowski gjort 29 mål på 31 matcher och är synonym med ordet ”målskytt”. Men här krävs 80 miljoner pund och en rejäl övertalningskampanj för att slå konkurrenterna Manchester City och Real Madrid om polackens namnteckning. Om han nu vill lämna Bayern München.

N’Golo Kante, Leicester.
Alla lagdelar behövs förstärkas hos United för att laget ska lyfta ännu högre upp i Premier League. Varför inte då förstärka med en av ligans absolut bästa spelare den här säsongen. N’Golo Kante gick från doldis till världsspelare över en säsong och är en av de stora anledningarna till att Leicester vann det sensationella ligaguldet i överlägsen stil. Den här evighetsmaskinen skulle verkligen ge en helt ny energi till Uniteds innermittfält som såg oerhört långsamt och uppgivet ut under säsongen.

Antoine Griezmann, Atletico Madrid.
På nytt har Atletico Madrid överraskat alla genom att ta sig hela vägen till Champions League-final. Den mästerliga defensiven är den främsta orsaken, tillsammans med Antoine Griezmanns matchavgörande kontringsmål. Den kvicke och lurige fransmannen har prickat in 31 mål den här säsongen och kan bli en av de allra största stjärnorna under sommarens EM på hemmaplan. 25-åringen vore en drömvärvning för Uniteds offensiv men där finns även konkurrens från Chelsea, PSG och Bayern München. Och med tanke på Atleticos tidigare anfallsförsäljningar lär det blir en rejäl prislapp på Griezmann.

https://youtu.be/myrBPCxq97E

Raphael Varane, Real Madrid.
Det här namnet är en ständig upprepning inom Manchester United när det vankas transferfönster. Redan 2011 ville man värva fransmannen från Lens men löftet valde då Real Madrid. Fem år senare hoppas fortfarande Unitedfansen på att Varane ska värvas in och bli den mittbacksgiganten som potentialen finns för. 23-åringen kan också få sitt stora internationella genombrott i sommarens EM på hemmaplan och Real Madrid är nog inte jättesugna på att släppa ifrån sig framtidsmannen.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora på ditt första fotbollsspel hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Gilla Sportbibeln om du vill ha fler Manchester United-artiklar i ditt Facebook-flöde.