Obesegrade i allsvenskan – men här går det tyngre…

AIK får 1,55 gånger pengarna för vinst mot Kalmar hos Expekt. Som ny medlem får man nu dessutom hela 500 procents bonus vid första insättning!

AIK är svårslagna.
Den senaste förlusten i allsvenskan kom den 10 augusti 2017 mot IFK Göteborg – och AIK har sedan dess spelat hela 27 raka allsvenska matcher utan att förlora. De leder allsvenskan – men i Europa-spelet har det inte sett lika övertygande ut.
AIK tog sig med problem vidare från den första omgången. Det blev förlust med 0-1 på hemmaplan mot Shamrock Rovers vilket ledde till förlängning, där dock Nicolas Stefanelli räddade AIK vidare i kvalet.
På torsdagen kom ännu en förlust.
AIK dominerade matchen borta mot Nordsjälland, men danskarna gjorde matchens enda mål. AIK hann med att bränna en rad frilägen, halvchanser och dessutom en straff via Tarik Elyounoussi.
– Det var inga konstigheter med det. Det var Tarik (Elyounoussi) och Nico (Nicolas Stefanelli) som var uppsatta på straffar. Fotbollen är sån. Straffar går i mål, straffar missas. Vi vinner och förlorar som ett lag. Vi jobbar vidare. I dag ska vi vara besvikna, säger Sebastian Larsson till Aftonbladet.

En stor möjlighet

Landslagsstjärnan, som nu gjort två starter för AIK, ser dock optimistiskt.
– Vi känner att vi har en stor stor möjlighet att vända det här nästa vecka. Men det är en sak att säga det. Det ska göras också, säger han.
Vid eventuellt avancemang väntar vinnaren mellan serbiska Partizan Belgrad och litauiska Trakai för AIK.
Innan returmötet, som spelas redan på torsdag, ska AIK dessutom hinna med att möta Kalmar på hemmaplan på söndag.

JUST NU: Expekt har alltid bäst odds på allsvenskan och AIK – nu får dessutom alla nya medlemmar hela 500 procents bonus vid första insättning!

Exit mobile version