Skrällarna tar plats i EM-elvan för första omgången.

Skrällarna tar plats i EM-elvan för första omgången.

exp

Första omgången av EM 2016 är färdigspelad och alla länder har fått chansen att visa upp sig. Allt började med ett Frankrike i total eufori när Dimitri Payets drömmål innebar en riktigt skön premiärseger och sedan rundades det av med en isländsk praktskräll i går kväll. Många stora stjärnor har även underpresterat hittills men glädjande nog har en del nya namn klivit fram på den stora scenen för sina länder.

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Goal.com har valt ut de 11 bästa spelarna från alla ländernas premiärmatcher och så här ser omgångens EM-elva ut:

Gabor Kiraly, Ungern
40-åringen gjorde en historisk och bejublad EM-debut för Ungern. Den äldsta EM-spelaren någonsin var en stor del i att Ungern stod för turneringens skräll genom 2-0 mot Österrike.

Jerome Boateng, Tyskland
Mittbackens rensning på mållinjen räddade Tyskland mitt i Ukrainas press. En ledare längst bak och fick också njuta av att hålla nollan.

Leonardo Bonucci, Italien
Den rutinerade försvararen avväpnade Belgiens ruggiga offensiv. Sedan var framspelningen till Emanuele Ciaccherinis 1-0-mål en riktig läckerbit.

Gerard Piqué, Spanien
Regerande mästarlaget dominerade mot Tjeckien men var ändå minuter från att bara få en poäng. Då klev Pique fram och visade vilken nyckelspelare han är genom att nicka in matchavgörande 1-0.

Luka Modric, Kroatien
En utomordentlig volley innebar 1-0 och tre poäng för Kroatien i premiären mot Turkiet. Men vid sidan av målet var Modric överallt på planen och ledde sitt land till ett mycket bra utgångsläge i gruppen.

Toni Kroos, Tyskland
Dirigenten på mittfältet hos världsmästarna visade att man inte tappat kvaliteten på två år. Tyskland kommer att bli mycket farliga om Kroos fortsätta styra tempot och offensiven.

Andres Iniesta, Spanien
Spanjoren påminde hela världen på nytt varför han fortfarande är en av världens bästa mittfältare. Fick dessutom kröna en fin premiärinsats med att assistera målgöraren Pique.

Bartosz Kapustka, Polen
Här hittar vi det största genombrottet hittills i turneringen. Väldigt få utanför Polen hade hört det här namnet innan men den offensiva mittfältaren imponerade direkt i 1-0-vinsten mot Nordirland. Nu är han namnet på mångas läppar.

Dimitri Payet, Frankrike
Hela Frankrikes hjälte i EM-premiären med sitt underbara kalasskott som sänkte Rumänien med 2-1. Men vid sidan av målet så var han även ett ständigt hot framåt och fixade även assisten till Olivier Girouds 1-0-mål.

Gareth Bale, Wales
Pressen var enorm på Real Madrid-stjärnan även om de inte var lika höga på Wales. Men Bale lugnade sina lagkamrater med ett tidigt frisparksmål och ledde sedan laget till en förstaplats i grupp B efter första omgången.

Graziano Pelle, Italien
En av de italienska hjältarna som sänkte Belgien i premiären. Pelles sena 2-0-mål visade på ren briljans och superb teknik. All oro kring hans plats i startelvan är bortblåst.

LÄS MER: Här är de 9 bästa spelarna i EM 2016.

EMbastaElvanOmg1

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt. Sitter inte spelet får du pengarna tillbaka – utan omsättningskrav.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Gilla Sportbibeln om du vill följa fotbolls-EM på bästa sätt.