Lagerbäcks passning till portugiserna: ”Sök till Hollywood”.

exp

I kväll går Lars Lagerbäck och hans Island in i EM-slutspelet för första gången någonsin, när man ställs mot Portugal i grupp F. På förhand pratas det mycket om hur det isländska laget ska hantera den portugisiske storstjärnan Cristiano Ronaldo, något som Lagerbäck själv inte oroar sig särskilt mycket över.
– Jag tror att du kan förvänta dig att se det bästa av Ronaldo, förutom i matchen mot oss, säger Lagerbäck under presskonferensen inför matchen.

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Han väljer även att skicka en tydlig passning till både Ronaldo och Real Madrid-backen Pepe gällande deras attityd på planen. I synnerhet deras förmåga att försöka filma till sig fördelar för sitt lag. Det var under Champions League-finalen i år, mellan Real Madrid och Atletico Madrid, som Lagerbäck i form av studioexpert fördömde Pepes dubbla filmningar under matchen.
– Vi har sett några portugiser som filmar. De har en av de bästa spelarna i världen, som också är en väldigt duktig skådespelare. I Champions League-finalen såg vi också en som mycket väl hade kunnat söka sig till Hollywood. Jag gillar inte sådant”, sa Lagerbäck till norska NRK vid tillfället och inför kvällens EM-premiär har han inte glömt bort portugiserna beteende.
– För mig är det filmning på hög nivå. Jag vet inte vilka krav de har i Hollywood. Kanske kan han inte få ett jobb där, men det är nära. Men jag är inte en expert på det området, säger Lars Lagerbäck med ett leende under den isländska presskonferensen.

larlaban

 

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

LÄS MER: Se Pepes bisarra filmningar under Champions League-finalen.

Vill du ha det bästa från EM-festen? Gilla Sportbibeln.