Irländska experten: ”Zlatan Ibrahimovic skrämmer inte ens”.

exp

Stephen Hunt har spelat totalt 39 landskamper för Irland och skriver idag för den irländska tidningen Independent. Inför kvällens nyckelmatch mot Sverige i grupp E, anser han att den svenske storstjärnan Zlatan Ibrahimovic inte är något större hot mot den irländska backlinjen. Hunt menar att Zlatan Ibrahimovic inte är lika bra som den hajp som finns runt omkring honom och han kommer att ha väldigt svårt att vinna löpduellerna mot den irländska backlinjen.

ANNONS: Nu kan du lägga ett HELT riskfritt spel på EM i fotboll hos Expekt.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

John O’Shea har spelat större matcher. Han har spelat både med och mot större motståndare som Cristiano Ronaldo. O’Shea är inte rädd inför kvällens match. Ibrahimovic skrämmer honom inte ens”, skriver han i tidningen.

Hunt slår dock fast att det är viktigt för de irländska spelarna att inte ge bort billiga frisparkar till Sverige, för där har de inte möjligheten att kontrollera Ibrahimovic.

sve1

Annars anser Hunt att en av de viktigaste faktorerna till framgång i kvällens drabbning, är de tillresta irländska fansen. Det är dessa som kan göra skillnaden mellan vinst och förlust.

”Vi har en annan stor fördel i matchen, nämligen fansen. Det kan låta som en enkel sak att säga, men det är sagt för att det är sant. När det är så många fans på plats kommer spelarna att känna det extra mycket. Det kommer att hjälpa oss”.

ANNONS: Nu kan du lägga ett helt riskfritt spel på Sverige-Irland, upp till 1000 kr. Tror du Sverige vinner och spelet sitter, får du 2400 kronor tillbaka. Sitter inte spelet, får du hela insatsen tillbaka. Inga omsättningskrav.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet på valfri fotbollsmatch hos Expekt.

Vill du ha det bästa från EM-festen? Gilla Sportbibeln.