Nya bilderna på 54-årige Mike Tyson inför comebacken får alla att häpna – följarna tror knappat att det är sant

Snart gör Mike Tyson comeback.
Och formen verkar det inte vara något fel på.
Med nya bilder får han alla att häpna över sin enorma förvandling.

När Mike Tyson var som allra bäst så jämförde experter ett slag mot huvudet från amerikanen med att få ett slag med en slägga. Den numera 54-årige legendaren är en av boxningens allra största, och många menar att han fortfarande är den bästa som sporten har sett.

Otroliga förvandlingen

Men vid sidan av boxningsringen så har han alltid varit i centrum av mindre smickrande anledningar. Tyson har haft problem med stor alkohol- och narkotikakonsumtion och har alltid varit öppen med sitt vilda partyliv.

Foto: Skärmdump/Twitter

Men för cirka två år sedan skedde en stor förändring på Tysons livsstil. Han ska som mest ha vägt 172 kilo – men Tyson har därefter siktat mot en osannolik comeback, och hans kropp har förvandlats helt.

– Tidigare hade jag 90 kilos övervikt, tog kokain, drack och sa till Allah att om han kan hindra mig från att leva så här så kommer jag att förändra hela mitt liv. Till slut gifte jag mig, livet började förändras och jag började träna, har Mike Tyson sagt.

Nya bilderna

Det var inte många som trodde att en 54-årig Tyson faktiskt skulle lyckas göra comeback i boxningsringen, men i början av året slog han fast att det skulle bli så, och hans tränare var då imponerad och menade på att ”har samma rapphet och kraft som en 21-åring”. Bilder på Tyson spreds då och chockade hela världen, men sedan dess har det varit ganska tyst kring hans form.

Foto: Instagram

Men nu – med bara cirka en vecka kvar till comebacken då Tyson ställs mot 51-årige Roy Jones Jr, som haft världsmästarbältet i fyra olika viktklasser och som avslutade karriären för bara två år sedan – har Tyson kommit med en ny uppdatering kring sin fysiska form, och han ser verkligen ut att vara redo.

I kommentarsfältet så chockas folk över formen som Tyson befinner sig i, och på Twitter är reaktionerna minst lika starka. Men samtidigt så fruktar många att Tyson inte gjort det korrekt, och att det finns en risk att han kan åka dit i ett dopningstest. Någonting som Tysons team starkt slagit ifrån sig.

LÄS MER: Okända detaljen avslöjad – så nära var Peter Forsberg att hamna i Detroit Red Wings: ”Hade hårda diskussioner”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!