Shaquille O’Neals underbara skämt om Kobe Bryant som får alla att skratta – mitt under sorgliga minnesstunden

I natt hyllades bortgånge Kobe Bryant i ett fullsatt Staples Center.
Då passade förre lagkamraten Shaquille O’Neal på att sprida glädje i sorgen.
Med ett helt underbart skämt i sitt hyllningstal som fick alla att skratta.

Den 26 januari skickade beskedet om Kobe Bryants död chockvågor genom hela världen. En av världens bästa basketspelare genom tiderna hade lämnat oss och sorgen visste inga gränser.

Avsked till Kobe Bryant

Totalt nio personer var ombord på helikoptern som kraschade utanför Los Angeles för en månad sedan. Bland dem NBA-legendaren och förre Los Angeles Lakers-ikonen Bryant samt hans 13-åriga dotter Gianna Bryant.

Shaquille O'Neal, Kobe Bryant
Shaquille O’Neal, Kobe Bryant. FOTO: Youtube.

Under natten fick bortgångne Kobe Bryant ett mycket känslosamt avsked från hemmafansen inuti förre hemmaarenan Staples Center i Los Angeles. Bryants familj, basketlegendarer och Lakers-fans hade samlats för att hylla Bryant under en minnesceremoni.

Shaquille O’Neals skämt

Änkan Vanessa Bryant var en av de som höll tal inför de sorgsna åskådarna och även förre lagkamraten Shaquille O’Neal klev upp på scenen.

Shaquille O'Neal, Kobe Bryant
Shaquille O’Neal, Kobe Bryant. FOTO: Youtube.

”Shaq” ville också sprida glädje i sorgen och bjöd på ett underbart minne från tiden ihop med Kobe. Och berättar om den gången Kobe vann hans respekt.
– Jag sa till Kobe att det inte finns något ”I” (läs. jag) i ordet ”team”. Då svarade han bara att det finns ju trots allt ett ”m” och ett ”e” i ”team”, berättar O’Neal i tacktalet och möts av enorma skrattsalvor.

Se skämtet här:

Se hela talet här:

LÄS MER: Han stängs av för de respektlösa orden – efter Kobe Bryants tragiska dödskrasch: ”Ett hemskt misstag”