Änkans starka ord efter Kobe Bryant och 13-åriga dotterns begravning: ”Jag är så arg”

Kobe Bryant och 13-åriga dottern har begravts nu.
Det var en privat ceremoni i Los Angeles, enligt sajten E! News.
”Jag är så arg”, skriver änkan Vanessa Bryant på Instagram efter begravningen.

Det var på söndagen 26 januari som helikoptern kraschade och hela sportvärlden sattes i sorg. Ombord var basketlegendaren Kobe Bryant och hans 13-åriga dotter Gianna samt ytterligare sju resenärer.

Kobe Bryant död

Under svåra väderförhållanden störtade helikoptern mot marken i Calabasas, Los Angeles, och samtliga ombord omkom. Sedan dess har hela sportvärlden sörjt Bryant och alla resenärer.

Smoke rises from the charred remains of a helicopter on the side of a hill in Calabasas, Calif. where former NBA All-Star Kobe Bryant was killed on Sunday, Jan. 26, 2020. (AP Photo/Richard Vogel)

Kobe Bryant är en av världens bästa basketspelare genom tiderna och vann hela fem titlar med Los Angeles Lakers samt två OS-guld med USA. Dottern Gianna spåddes också en lysande framtid inom basket och drömde om att bli proffs i WNBA.

Bryants begravning

Nu har Kobe och Gianna Bryant begravts under en privat ceremoni i Los Angeles, rapporterar amerikanska sajten E! News. Änkan Vanessa Bryant har efter begravningen uttryckt sin stora sorg.

Kobe Bryant
080824 OS 2008, basket, final: Kobe Bryant, USA. © Bildbyrån – 70800

På Instagram skriver hon följande starka ord:
”Jag har varit motvillig att uttrycka mina känslor. Min hjärna vägrar acceptera att både Kobe och Gigi är borta. Jag kan inte bearbeta båda två samtidigt. Det är som att jag försöker bearbeta Kobe som är borta men, min kropp vägrar acceptera att min Gigi aldrig kommer tillbaka till mig. Det känns fel”, skriver hon i ett ärligt och öppet meddelande till världen. 
”Varför ska jag vakna upp nästa dag när min flicka inte får den möjligheten!? Jag är så arg. Hon hade så mycket mer att leva. Jag inser att jag måste vara stark och vara här för mina tre döttrar”.

Kobe Bryant och Vanessa fick tillsammans fyra döttrar, där Gianna var den äldsta. Kvar finns lillasystrarna Natalia, Bianka och Capri.
”Jag vet att det jag känner är normalt. Det är en del av sorgeprocessen. Jag ville bara dela detta om det skulle finnas någon där ute som har upplevt en förlust som denna. Gud, jag önskar att de var här och att denna mardröm skulle vara över. Jag ber för alla offren i denna hemska tragedi. Fortsätt att be för alla”, skriver Vanessa Bryant på Instagram. 

https://www.instagram.com/p/B8ZavYwDZ5y/?utm_source=ig_web_copy_link

LÄS MER: Avslöjat: Varningen till piloten – precis innan Kobe Bryants hemska dödskrasch