När Ingemar Stenmark fick intima frågan – och bjöd på det mest oväntade svaret

När Ingemar Stenmark fick intima frågan – och bjöd på det mest oväntade svaret

.

Ingemar Stenmark bjuder sällan på stora ord i intervjuer.
Men här blir det vansinnigt kul när komikern Bosse Parnevik ställer nya frågor till gamla svar från skidlegendaren…

Ingemar Stenmark är inte direkt känd för att riva ner skratt i intervjuer, han lät helt enkelt prestationerna i skidbacken tala för sig själv.

Bitska kommentarer

De intervjuer som blivit klassiska är snarare de där Stenmark ytterst motvilligt svarar på frågorna. Och när han väl svarade, så var det inte sällan rätt bitska kommentarer.

Några svar har blivit riktiga klassiker. Som det här:

Och det här:

Stenmark hade heller inte mycket till över för experter som ibland kunde kritisera Stenmark. ”Om de tror att det är så lätt, så kan de ju åka själva” är ett annat klassiskt Stenmark-citat.

Gillade Stenmark

Stenmarks intervjuer har länge varit omtalade och det var kanske inte så konstigt att komikern Bosse Parnevik bestämde sig för att ha lite roligt med skidlegendarens svar.

Parnevik gillade att använda Stenmark som material för sina humorinslag. Vi har tidigare sett Parnevik uppträda som ”Sten Barmark”, Ingemar Stenmarks kusin, i ett klassiskt segment från revyn ”Parneviks Oscarsparty”.

Får frågor om sexvanor…

Och i klippet ”nya frågor till gamla svar” ställer Bosse nya frågor till gamla inspelade svar från Ingemar Stenmark. Även om det inklistrat från olika intervjuer blir det vansinnigt kul när Stenmark helt plötsligt får frågor om sina ”sexvanor”…

Titta på det här: