exp

AIK tog ledningen mot IFK Göteborg med 2–1. Och det var inget dåligt mål som AIK:s mittfältare Stefan Ishizaki bjöd på. Frispark från långt håll gjorde han så här:

Det tog dock bara fyra minuter innan IFK Göteborg hade kvitterat till 2-2, genom Hjalmar Jonsson. Ytterligare fyra minuter senare: 3-2 till gästerna, efter Tobias Hyséns andra mål för kvällen. Det var dock AIK som fick sista ordet i en svängig match. Fredrik Brustad kvitterade till 3-3 i den 79:e minuten.

ANNONS: Just nu får både nya och befintliga kunder på Expekt ett riskfritt, första spel på Allsvenskan på upp till 1000 kronor. Hade du spelat X mellan AIK och Blåvitt hade du fått hela 3 200 kronor tillbaka. Om spelet inte suttit, så hade du fått insatsen tillbaka. Inga omsättningskrav för nya kunder. Här hämtar du ditt riskfria spel.