Bomben: U21-kaptenen så gott som klar för Allsvenskan

Det har pratats en hel del om Kristoffer Olsson senaste tiden. Nu ser 21-åringen ut att vara klar för flytt till AIK, enligt danska tidningen Ekstrabladet.

Efter AIK:s storförsäljning av Alexander Isak kommer nu nästa transferbomb. Och det inkluderar AIK också. För Stockholmsklubben är på väg att sno åt sig en av Sveriges största talanger i U21-landslagskaptenen Kristoffer Olsson.

21-åringen har tidigare öppnat för att lämna FC Midtjylland och sedan dess har det mesta handlat om främst moderklubben IFK Norrköping och Hammarby. Under måndagen blandades Elfsborg och AIK in i leken och nu ser de sistnämnda ut att ha vunnit dragkampen om den jagade mittfältaren.

Danska tidningen Ekstrabladet rapporterar att AIK är nära en övergång på runt åtta miljoner kronor. Det enda som återstår innan övergången blir officiell är läkarundersökningen som väntas göras den här veckan, enligt uppgifter.

Som 16-åring lämnade Kristoffer Olsson svensk fotboll för engelska storklubben Arsenal men är alltså nu på väg tillbaka igen för att för första gången spela i Allsvenskan. Och det i den svartgula tröjan.

LÄS MER: Freddie Ljungberg-målen som ger Arsenalfansen garanterad ståpäls.

https://youtu.be/L0cyDC5e7V0

 

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.