Här gör svensken tidernas mest makalösa handbollsräddning: ”Den sjukaste jag sett!”

.

Man måste bara älska sporten handboll.
Om inte för det fysiska spelet, den tekniska briljansen eller det höga tempot så definitivt för de otroliga målvaktsräddningarna.
Och här har vi hittat en av tidernas svettigaste, signerad Skövdes Marcus Holmén.

Vi har skrivit om många otroliga handbollsräddningar förut. Men den här tar nog priset som tidernas svettigaste räddning.

Svenskens jätteräddning

För i matchen mellan Sävehof och Skövde tidigare den här månaden så bjuder Skövdemålvakten Marcus Holmén på ett konststycke av den högre graden. Holmén är inte ens på planen när Sävehof får en kontring och stormar mot målet.

Marcus Holmén, Skövde
FOTO: TV4/Facebook

Men med en blixtsnabb rush hinner han in i målgården för att bjuda på en av tidernas skickligaste räddningar. Och det mest imponerande är han gör det med ryggen mot bollen.

”Sjukaste räddningen”

Vi kan bara hålla med TV4-kommentatorn Charlie Sjöstrand som använder följande ord för att beskriva räddningen.
– Den sjukaste räddningen jag sett, säger han i direktsändning.

Se otroliga handbollsräddningen här:

Har ni sett NÅGOT liknande?! "Den sjukaste räddningen jag sett" säger Charlie Sjöstrand, och vi är nog benägna att hålla med 🤯

Posted by TV4 Sport on Thursday, May 9, 2019

LÄS MER: Här lurar han målvakten fullständigt med kroppsdelen som aldrig tidigare använts i handboll

Staffan Olsson lämnade handbollen – här är hans nya helt oväntade idrottssatsning

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);