Inatt stod Henrik Lundqvist för en av de svettigare räddningarna under säsongen. Han motade 39 skott, och såg till att hans New York Rangers vann mot Tampa Bay. Vinsten innebär även att lågan hålls vid liv för Rangers chanser till hemmafördel inför slutspelet.

Trots att New York Rangers under stora delar av matchen var utspelade och hade 0-2 i baken efter bara sex minuters spel, spikade senare den svenske stjärnmålvakten igen helt. Och som han gjorde. Räddningen som han bjuder på i mitten av den andra perioden får kommentatorn att utbrista att Henrik Lundqvist är en mänsklig highlight-film.

Se räddningen här:

Matchen slutade 3-2 till New York Rangers och trots förlusten säkrade Tampa Bay sin plats i slutspelet då Boston endast fick en poäng i deras match mot Carolina.