Uppgifter: Veteranen kan lämna SHL-klubben – aktuell för ligarival?

Förra året var Tomas Skogs kapten i Mora.
I år har speltiden varit knaper, något som kan öppna för att han lämnar.
34-åringen kan vara aktuell för en flytt till en annan SHL-klubb, uppger Hockeynews.

Tomas Skogs har över 700 SHL-matcher under bältet. De senaste två säsongerna har han spenderat i Mora, men i år har han haft det tufft.

Tung säsong för Skogs

Ett armbrott gjorde att backen inte spelade sin första match förrän i november. Men speltiden har varit knaper.

Foto: Daniel Eriksson/Bildbyrån

Förra året snittade Skogs runt 17 minuter i istid medan han fått nöja sig med runt sju minuter i år.

Totalt har det blivit 15 matcher och veteranen jobbar fortfarande för sin första poäng för säsongen.
– De andra grabbarna har gjort det bra och man får respektera tränarnas beslut för Mora IK:s bästa. Men det finns ingen spelare som kan spela två byten per period. Det blir nästan sämre tajming av det, för att komma in i grejerna, säger Skogs till HockeyNews.

34-åringen, som tog SM-guld med Skellefteå 2013, sitter på ett utgående kontrakt med Mora. Laget ligger för närvarande på säker mark, en poäng före Örebro under det negativa strecket.

Kan lämna för SHL-konkurrent?

Om en månad stänger transferfönstret, och det är inte helt uteslutet att han kan komma att lämna redan nu.

Foto: Ola Westerberg/Bildbyrån

Hockeynews rapporterar att hans namn är ute på marknaden.
– Vi får väl se vad som händer. Det känns bättre och bättre för varje dag som går och jag har tränat på bra under jul och nyår. Man känner sig  lite piggare, lite fräschare och lite rappare på det viset. Men jag vet faktiskt inte, säger han till sajten och fortsätter:
– Det kan gå väldigt fort i den här branschen med skador hit och dit. Jag har inte så mycket mer information att ge i dagsläget. Man försöker kämpa och slita varje dag för att bli så bra som möjligt. Ingen vill ju vara dålig, utan alla vill vara med och bidra.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/DkC6oheRTsZ0vRxo2kdGIxr6qdR3ZEGJE6O_-5XydjQK8K7zvP7EK0tuXbX_zb4N?autoplay=1&endtime=&loop=1&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Makalösa siffrorna som visar att Elias Pettersson redan är en superstjärna i NHL

Nya hyllningar till Rasmus Dahlin i natt – efter omänskliga passningen

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);