Forsbergs nya målsuccé i mäktiga vändningen – går mot tidernas slutspelsskräll

Nashville Predators är på väg att göra något riktigt mäktigt mot sexfaldiga mästarlaget Chicago Blackhawks.
Tacka stekhete Filip Forsberg för det.
Svenskens dubbla mål i natt bäddar för klubbens största skräll någonsin.

Nashville Predators har aldrig haft en 3-0-ledning i Stanley Cup tidigare. Förrän nu när man går mot klubbens största skräll någonsin – mot sexfaldiga mästarlaget Chicago Blackhawks.

I natt såg det länge mörkt ut när Chicago gick upp i en 2-0-ledning i andra perioden. Sedan vaknade Nashville favoritsvensk och lagets stora stjärna, Filip Forsberg. Först petade han fräckt in en lurig sargstuds till 1-2 och kort senare var det dags igen.

Forsberg högg snabbt på en retur och prickade in 2-2 för att fullborda en mycket imponerande vändning i den tredje perioden. För det skulle bli just en vändning när lagkamraten Kevin Fiala vackert kunde runda målvakten och lägga in segermålet i förlängningen.
– Du kan aldrig ge upp. En match är alltid 60 minuter. Minst, säger Forsberg till klubbens officiella webbplats efter matchen.

Därmed kan Nashville avgöra allt på hemmaplan i nästa möte och skicka ut laget som vunnit tre Stanley Cup-titlar senaste sju åren med 4-0 i matcher. Det trodde nog ingen på förhand.