TV: Här ber Zlatan om ursäkt till hela laget efter fiaskot

Zlatan Ibrahimovic missade en straff och Manchester United fick bara med sig ett kryss mot Bournemouth. Nu tar svensken på sig skulden för de förlorade poängen.
– Jag tar fullt ansvar, säger Zlatan till MUTV.

Zlatan Ibrahimovic och Manchester United har sett oslagbara ut den sista tiden. Men i dagens Premier League-möte hemma mot Bournemouth gick ”Red Devils” bet. Svensken hade chansen att ge United en 2-1 ledning på straffspark med kvarten kvar, men den polske målvakten Artur Boruc gick åt rätt håll och räddade.

Slutresultatet skrevs till 1-1. Efter matchen var det en nedstämd Zlatan som mötte pressen – och tog fullt ansvar för poängtappet.
– Vi borde ha vunnit och vi är väldigt besvikna. Jag missade en straff och hade flera lägen som jag borde ha gjort mål på, så jag tar fullt ansvar. säger Zlatan till MUTV

För Manchester United väntar en lång bortaresa till Europa League-mötet mot ryska Rostov i nästa vecka. En match Zlatan redan har i sikte.
– Jag kommer komma ut starkare och fortsätta med det jag gör, för det är inte ovanlig eller vanligt att sådant här sker. Det händer och det kommer hända igen. Vi måste hålla huvudena uppe, säger svensken till MUTV.

LÄS MER: Prestigelistan där Zlatan krossar alla Europas största målkungar

Se hela intervjun med Zlatan här: