Här blir Zlatan stor poängräddare i heta rivalmötet

Manchester United såg ut att förlora mot Liverpool.
Då klev Zlatan Ibrahimovic fram och räddade en poäng mot ärkerivalen. Nu är svensken i delad skytteligaledning.
– Vi gjorde för många simpla misstag i dag men vi är där, säger Zlatan efter matchen.

Zlatan Ibrahimovic har stått för 13 ligamål på 20 ligamatcher och ligger på andraplats i skytteligan. Efter att ha suttit på bänken i FA-cupmötet mot Reading och missat ligacupmatchen mot Hull i veckan var han i dag tillbaka på Old Trafford inför det heta rivalmötet mot Liverpool. Det skulle börja på sämsta tänkbara sätt när Paul Pogba tog med handen i straffområdet och James Milner satte dit 1-0 för gästerna i första halvlek.

Manchester United tryckte på för en kvittering – och vem om inte Zlatan Ibrahimovic skulle göra det.
Med knappt fem minuter kvar, på ett inlägg från Antonio Valencia, tryckte ”Ibra” dit pannan och bollen seglade över målvakten Mignolet in i mål. Målet betydde Zlatans 14:e ligamål och delad skytteligaledning tillsammans med Diego Costa och Alexis Sanchez.
– Vi jagade och jagade och till slut fick vi in kvitteringen. Vi vill vinna varje match för att täppa till luckan uppåt. Vi är där och vi jobbar hårt.

Se Zlatans kvitteringsmål här (OBS extern länk).

ANNONS: Gillar du Premier League? Se fotboll i världsklass hos Viaplay.
För dig som älskar sport – prova Viaplay kostnadsfritt i 1 månad, helt utan bindningstid