Frida Karlsson chockas av helmärkliga uppgifterna om kärlekslivet – avslöjar nu sanningen om pojkvännen

Uppgifterna om Frida Karlssons kärleksliv chockar svenska skidstjärnan helt.
På Internationella skidförbundet, Fis, officiella webbplats avslöjas nämligen det mest oväntade.
– Va!? Det där har jag inte sett, säger en förbluffad 23-åring till SportExpressen.

Med sju OS- och VM-medaljer är Frida Karlsson en av svensk skidsports största namn just nu. Men senaste tiden har rubrikerna mest handlat om svenskans uttåg ur skidlandslaget och beslutet att träna på egen hand inför nya säsongen.

Frida och William

Vid sidan av 23-åringens insatser i skidspåret har även hennes privatliv blivit rejält omdebatterat sedan hennes genombrott på världsscenen. Sedan några år tillbaka är hon tillsammans med svenske längdskidåkaren William Poromaa men i våras tog spekulationer fart när skidparet valde att sälja sitt radhus i Sollefteå och flytta isär.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, William Poromaa, skidor
Frida Karlsson och William Poromaa. FOTO: Instagram.

Därefter bor Karlsson i Östersund och Poromaa i Sundsvall och sanningen är att båda två vill fokusera på skidåkningen och tvingades dela på sig för sportens skull. Där de bästa förutsättningarna för vardera åkare finns i olika städer.

LÄS MER: De sju orden om Frida Karlsson – som fick Therese Johaug att gå i taket i flera månader: ”Blev helt svart”

Chockad: ”Va!?”

Men nu kommer helt oväntade uppgifter från den mest märkliga källan också. Internationella skidförbundet, Fis, skriver nämligen på sin officiella webbplats att Frida Karlsson inte är i ett förhållande.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, skidor
211007 Frida Karlsson, skidor, poserar för porträtt under en upptaktsträff anordnad av Svenska Skidförbundet den 7 oktober 2021 i Stockholm. Foto: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / COP 234 / JZ0140

Samtliga skidåkare har en personlig profil på fis-ski.com och under William Poromaa står det tydligt att läsa ”i ett förhållande” (på engelska) medan Frida Karlssons profil beskriver henne som singel.
– Va!? Var står det? Det där har jag inte sett! Det var ju roligt, säger en chockad Frida till SportExpressen då hon inte hade en aning om det här märkliga.

LÄS MER: Nya bilden på svenskhoppet Stina Nilsson – hyllas nu av alla för den oväntade detaljen: ”Du är så grym!”

23-åringen avslöjar sedan sanningen och erkänner att det inte alls handlar om något uppbrott för paret.
– Nä, det är fortfarande stabilt. Allt är lugnt, säger hon till kvällstidningen och erkänner att hon nog borde höra av sig till Fis och ändra det.
– Ja, jag ska nog uppdatera det där så det blir rätt.

Vad tycker du om det här märkliga kärleksryktet? Dela artikeln och säg din åsikt!