När motståndarna hamnade i bråk om Erik Karlsson(!) – som inte kunde hålla sig från asgarv: ”Jag vill inte!”

Hur var det egentligen att möta Erik Karlsson när han dominerade som mest under tiden i Ottawa?
Det här klippet sammanfattar det PERFEKT.

Erik Karlsson har haft en lång och smått osannolikt framgångsrik NHL-karriär. Han har öst in poäng säsong efter säsong och är en ikon i både Ottawa Senators och San Jose Sharks.

Sagolik karriär

Under hela 2010-talet var det få backar som överglänste Erik Karlsson, som enligt många experter var världens allra bästa back under flera år. Svensken var stundtals löjligt dominant i Ottawa Senators, där han dessutom var lagkapten och hela organisationens stora affischnamn.

Foto: Youtube

Erik Karlsson vann Norris Trophy två gånger, men enligt experter förtjänade han det faktiskt ännu fler gånger.

Underbara bilderna

Det gick faktiskt till och med så långt att när Karlsson var på isen så kunde motståndarna bråka om vem som skulle slippa att markera honom. 2017, i en match mellan Ottawa Senators och LA Kings, så var det dags för förlängning och Karlsson hoppade ut på isen. Då fångade kamerorna en diskussion mellan Kings-spelarna, som fick hela NHL att bryta ut i garv.

Foto: Youtube

Det var stjärnorna Anze Kopitar, Drew Doughty och Dustin Brown som alla ville undvika att markera Karlsson, och det är tydligt på läpparna att alla säger att de inte vill. Karlsson uppmärksammade det hela, och kunde inte hålla sig för garv åt den minst sagt udda situationen. Det här är verkligen helt underbara bilder – och en påminnelse om vilken sanslös spelare Erik Karlsson var när han var som bäst.

LÄS MER: När Tre Kronor-hjälten vägrade ta skit av Tommy Söderström – och bjöd på tidernas bästa comeback

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!