Är det här fotbollshistoriens absolut sämsta förstatouch?

Det är något av det absolut viktigaste inom fotboll.
En bra förstatouch är så a och o för en fotbollsspelare.
Men i bland kan det gå helt åt skogen, fråga bara Adama Diakhaby.

Ibland brukar man på skämt säga att hans andratouch är en tackling. Ett tydligt tecken på att någon verkligen inte kan ta emot en fotboll.

Svag förstatouch

Men i det här fallet får vi nog säga att hans andratouch är en målvaktsinspark. För det här måste nog vara tidernas absolut sämsta förstatouch.

Adama Diakhaby, Nottingham
Adama Diakhaby, Nottingham. FOTO: Twitter.

Vi vågar nog lova det efter att ha sett den här aktionen från Championship-matchen mellan Nottingham Forest och Fulham. Yttern Adama Diakhaby skulle bara ta emot en helt enkel sidledspassning.

Alla skrattar nu

Men sedan händer något helt oförståeligt och man kan ju tro att det rent av en bomb och inte en fotboll som han försöker att ta emot. Då den här är bollbehandlingen är något av det värsta vi sett på en fotbollsplan, se videon här nedanför.

Adama Diakhaby, Nottingham
Adama Diakhaby, Nottingham. FOTO: Twitter.

Fotbollsälskare runt om i världen får sig verkligen ett gott skratt här och den utklippta sekvensen från matchen har blivit viral över en natt. Vi förstår verkligen varför…

Se videon:

LÄS MER: Sanningen bakom helmärkliga bilderna – därför spelar han med 4 katter(!) på ryggen: ”Det är ett skämt…”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!