När Ronaldo fick alla emot sig på uppvärmningen(!) – men vände allt på bara 10 sekunder

Cristiano Ronaldo är en av de bästa någonsin.
Det har även lett till en hel del gycklande från motståndarfansen.
Men stjärnan har även gett svar på hur man på bästa sätt ger svar på tal.

Cristiano Ronaldo förvandlades i Manchester United från en teknisk, talangfull ytter – till en av världens i särklass bästa spelare. Sedan dess har portugisen gjort sig känd som en av de bästa spelarna någonsin, och kanske den bästa målgöraren någonsin.

En världsstjärna

Ronaldo har fullständigt vräkt in mål var han än har spelat, och är känd för att alltid vara på rätt ställe och avgöra de riktigt stora matcherna. Men innan flytten till Real Madrid, för mer än tio år sedan, så var han mer känd som en dribblare.

Cristiano Ronaldo, Juventus
190810 Cristiano Ronaldo of Juventus a head of the International Champions Cup match between Atletico Madrid and Juventus on August 10, 2019 in Stockholm. Photo: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN / Cop 210

Ronaldo var teknisk, en utmanare och vindsnabb. Och han försökte sig ofta på delikatesser ute på planen.

Underbara klippet

Och för det blev han ganska omedelbart ett tydligt objekt för motståndarfansen att häckla. Det finns det tydliga bevis på.

Foto: Skärmdump/Youtube

I ett klassiskt klipp ser man hur Ronaldo försöker sig på en svår fint på uppvärmningen, inför en bortamatch mot Chelsea, men misslyckas helt – vilket leder till stort hån från en hel läktare. Men Ronaldo svarar på bästa sätt. Portugisen skrattar, hämtar bollen, gör om samma tricks precis framför publiken – och lyckas. Då hade Chelsea-supportrarna inget klockrent svar på tal.

Se klippet här:

https://www.youtube.com/watch?v=VjIPJOog3EE

Dela för att berätta vad du tycker om det här!