Veteranen dumpades av SHL-storklubben – nu bekräftar ligarivalen intresse: ”Har pratat med honom”

Daniel Rahimi dumpades av Växjö.
Nu bekräftar Oskarshamn intresse för veteranen.
– Jag har pratat med otroligt många hockeyspelare och Rahimi är en av dem, säger general managern Thomas Fröberg till Barometern.

Daniel Rahimi har, bortsett från en säsong i Schweiz, spelat i SHL sedan 2009. Under åren har han hunnit representerat Rögle, HV71, Linköping och Växjö.

Bekräftar intresse

Backen har spelat i Lakers de tre senaste säsongerna, men tidigare under våren kom beskedet att han inte får något förlängt kontrakt med klubben. Han är därmed kontraktslös – och det tycks inte saknas intresse.

200310 Växjös Daniel Rahimi under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Växjö den 10 mars 2020 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

I podden Sanny & Svensson så kom uppgifter om att Oskarshamn visat intresse för veteranen. Det bekräftas nu även av lagets general manager, Thomas Fröberg.

”Visst skulle han passa”

Till Barometern säger han:

– Jag har pratat med otroligt många hockeyspelare och Rahimi är en av dem. Vi har pejlat av läget och det är bara prat just nu.

200310 Växjös Daniel Rahimi under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Växjö den 10 mars 2020 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Fröberg menar även att Rahimi är en typ av spelare som saknades i Oskarshamn under den nyss avslutade säsongen.

– Helt klart är han en sådan. Visst skulle han passa in i Oskarshamn, säger han.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!