TV: Nu sågas svensken efter helgens mest bisarra händelse

TV: Nu sågas svensken efter helgens mest bisarra händelse

Helgens absolut märkligaste incident inträffade i Grekland. Och en svensk hamnade mitt i kaoset under VM-kvalmatchen mellan Grekland och Bosnien.

Det är utvisningen som hela fotbolls-Europa pratar om. Under helgens VM-kvalmöte mellan Grekland och Bosnien föll anfallsstjärnan Edin Dzeko till marken och blev sedan så ursinnig att han oväntat nog drog av byxorna på motståndaren Sokratis Papastathopoulos.

Svenske domaren Jonas Eriksson agerade direkt och visade upp det gula kortet till Dzeko, det andra i matchen för bosniern som därmed fick lämna planen. Och han var inte särskilt glad för det.
– Jag fick rött kort för ingenting och jag har ingen aning om varför. Domaren (Eriksson) sa att jag startade allting, men jag var ju den ende som blev liggandes på marken så hur kan jag ha startat allting?, säger Dzeko enligt ESPN.

Bosniens förbundskapten var inte heller road över den udda händelsen då Grekland kunde kvittera till 1-1 efter kaoset som uppstod. En sen kvittering som snuvade Bosnien på segern och två poäng.
– Vi blev offer för att våra motståndare försökte provocera oss i 90 minuter. Jag skulle vilja säga några ord om domaren (Eriksson) som faktiskt borde skämmas över sin insats. Han var orättvis och då kunde inte våra spelare spela aggressivt, säger förbundskaptenen Mehmed Bazdarevic enligt bosniska medier.

LÄS MER: 6 gånger som Glenn Strömberg (nästan) fått en stroke som expertkommentator.

Se den bisarra händelsen från helgen här:

https://youtu.be/OUkEG04kkD4

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.