Zlatan Ibrahimovics fina gest mitt under stora finalen – vände sig plötsligt bort mot superstjärnan

Novak Djokovic skrev tennishistoria.
Då vände han sig om – och tackade Zlatan Ibrahimovic.

Och svensken själv svarade med en fin gest.

Det var minst sagt stjärntätt på läktaren när finalen i Franska Öppna avgjordes på söndagen. Stora spelare som Kylian Mbappé, Olivier Giroud, Tom Brady (amerikansk fotboll) – och Zlatan Ibrahimovic satt på läktaren. Och alla skulle få sig ett särskilt tack efter matchen.

Tackade plötsligt Ibra

Novak Djokovic vann finalen mot norrmannen Casper Ruud, och skrev därmed alla tiders tennishistoria. Nu har ingen spelare vunnit fler grand slam-titlar än den 36-årige serben. I och med segern i Franska Öppna har Djokovic 23 stycken till antalet, fler än Rafael Nadals 22 och Roger Federers 20.

Foto: Discovery/Twitter

Och efter matchen så valde Djokovic att tacka personerna på läktaren. Djokovic vände sig plötsligt om och började rabbla namn.

– Jag vill tacka fotbollsstjärnorna för att ni är här. Giroud, ”Ibra”, Mbappé, Tom Brady. Tack för att ni kom hit och stöttade mig. Jag hoppas ni njöt av det här, sa Djokovic.

LÄS MER: Thierry Henry hånar Zlatan med rejäl gliring – då svarar ”Ibra” på bästa sätt och tystar ikonen helt

Gesten från Zlatan

Men Djokovic var inte färdig där. Superstjärnan vände sig sedan om specifikt till Zlatan Ibrahimovic, och sa.

– Ibra, vi känner redan varandra. Du är min vän.

Zlatan svarade själv med en fin gest mot sin polare Djokovic, då han tog sina händer och formade ett hjärta med fingrarna.

Foto: Discovery/Twitter

Zlatan Ibrahimovic meddelade för någon vecka sedan att han avslutar sin fotbollskarriär, och det här var hans första offentliga framträdande sedan det beskedet. Vad som händer med Zlatan Ibrahimovic framöver är det ingen som vet, men klart tycks i alla fall vara att han nobbar en roll i Milan.

LÄS MER: Zlatan kliver ut på isen och tar över NHL-matchen – med de mest kaxiga orden till alla hockeyspelare