Okända dramat som tittarna missade – tv-profilen akut till sjukhus mitt under sändning: ”Började tokkräkas”

Propulsion vann Elitloppet.
Det missade tv-profilen Stefan Hultman – som försvann akut till sjukhus mitt under sändningen.
– Jag började tokkräkas i rummet bredvid studion, säger han till Aftonbladet.

Elitloppet blev en rafflande upplevelse, som slutade med att stjärnhästen Populsion vann. Någonting som dock Stefan Hultman missade.

Plockades bort ur sändningen

Den omtyckte tv-profilen var en del av den långa sändningen inför loppet, men plötsligt saknades han ur tv-rutan. Nu förklarar han varför.

Foto: Skärmdump/Instagram

Hultman har diabetes och säger att han ”slarvade med maten”.

– De plockade ut mig ur studion och jag började kräkas, sedan kom ambulansen och tittade till mig och sedan körde de hem mig. Jag somnade direkt och sov till sent i dag. Jag är lite seg och sådär och det känns förjävligt att jag inte kunde sköta mig själv bättre, jag hade sett fram emot den här dagen länge och nu fick jag inte se Elitloppet. Jag vet att Propulsion vann men jag har inte sett loppet och ska in på datorn nu och titta, säger han till Aftonbladet.

”Började tokkräkas”

Han menar att han drabbades hårt av blodsockerfallet.

– Jag var helt borta, jag var helt sänkt. Jag mådde så dåligt och tänkte att vad fan är det som händer. Som tur var höll de koll på mig i Kanal75 och de petade ut mig ur studion och sedan började jag tokkräkas i rummet bredvid studion och jag kräktes ner hela rummet och man skäms så in i helvete. Jag blev liggande där en stund till ambulansen kom. Värdena såg bra ut i övrigt men jag hade jättehögt blodtryck, men de rättade till sig efter en stund, säger Hultman.

G÷TEBORG 20090418 Tr‰naren Stefan Hultman (t v) och kusken ÷rjan Kihlstrˆm efter segern i Olympiatravet med h‰sten Triton Sund p ≈by travbana i Gˆteborg p lˆrdagen. Foto: Erik Abel / SCANPIX

Hultman menar att han i dag, måndag, känner av det som hänt men att han snart är tillbaka i arbete.

– I dag är jag inte stark men blodsockret ligger bra nu och det vore konstigt om jag inte kan vara tillbaka till onsdag igen, det är i varje fall det jag siktar på, säger Stefan Hultman.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!