Officiellt: Här är alla nya deltagarna i Mästarnas Mästare – en hel del stora namn

Nu är alla namnen klara.
Tio svenska idrottslegendarer har valts ut.
Här är alla nya deltagare i Mästarnas Mästare.

Mästarnas mästare är klar för ännu en säsong i SVT och i dag blev de tio nya deltagarna officiella. Och det blir en hel del folkkära namn när SVT fått välja ut sina svenska idrottslegendarer.

De allra mest namnkunniga som är med är Henrik Larsson, Carolina Klüft, Staffan Olsson, Anders Södergren och Tommy Salo.
– Som alltid tycker vi att det är viktigt att ha en stor spridning på deltagarnas ålder, idrott och bakgrund. Och det tycker jag att vi verkligen har lyckats med i år. Speciellt glad är jag över att vi får med oss den äldste deltagaren i Mästarnas mästares historia: Kjell Isaksson, i den nu heta friidrottsgrenen stavhopp, säger Anders Wistbacka, projektledare för Mästarnas mästare 2019, i ett pressmeddelande.

”Kände det var dags nu”

För OS-hjälten Klüft har hon nu tackat ja efter flera, flera nej till programmet tidigare genom åren.
– Jag har fått frågan flera gånger men har varit färdig med tävlande. Nu har det gått några år och jag kände att det var dags nu, säger 35-åringen till SVT Sport.

Säsongsstart för nya säsongen av Mästarnas Mästare är i mars 2019 och allt kommer att filmas i Grekland. Som vanligt kommer Micke Leijnegard fortsätta vara programledare.

Här är alla nya deltagare:

Kjell Isaksson, stavhopp
Carolina Klüft, friidrott
Mikaela Lauren, boxning
Tommy Salo, ishockey
Marita Skogum, orientering
Henrik Larsson, fotboll
Kim Martin, ishockey
Staffan Olsson, handboll
Annelie Pompe, fridykare
Anders Södergren, längdskidåkning

Dela artikeln om du längtar till Mästarnas Mästare 2019!

LÄS MER: När Ingemar Stenmark klev in och ägde Mästarnas Mästare på bara 4 sekunder

Emil och Anna Jönsson Haags nya häftiga satsning efter skidkarriären: ”Fantastiskt kul”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);