När Zlatan fick en oväntad present av megastjärnan – och svarade på det mest brutala sättet: ”Vilken boss!”

Zlatan Ibrahimovic har inte bara gjort sig ett namn på fotbollsplanen.
Han är även känd för sin kaxiga framtoning utanför densamma.
Ta bara det här som exempel, när han satte basketikonen LeBron James på plats efter ankomsten till USA.

Förutom att vara en gudabenådad fotbollsspelare har Zlatan Ibrahimovic som bekant även gjort sig ett namn utanför planen, och det redan från tidig ålder. Svensken visade redan som liten att han inte var rädd för någon, och hans kaxiga utspel har väckt blandade reaktioner genom hans långa och framgångsrika karriär.

Helsköna draget

”Ibra” har inte helt oväntat satt minst sagt stora avtryck i samtliga klubbar som han representerat, och Los Angeles Galaxy är inget undantag. Ibrahimovic anslöt till den amerikanska klubben 2018 efter sin tid i Manchester United, och kort efter ankomsten till USA och Los Angeles satte han ribban direkt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic

I en video på Tik Tok berättar den amerikanske komikern Andrew Schulz en anekdot som handlar om när Zlatan precis hade anlänt. Basketikonen LeBron James ville då välkomna svensken till USA, varpå Zlatan då svarade på ett vis som bara han kan göra.

LÄS MER: Sanningen om Thomas Wassberg och Gunde Svan avslöjad – ärkerivalen slår hål på myten efter 40 år

”Vill ha en autograf”

LeBron James, till vardags i Los Angeles Lakers i NBA, skickade en matchtröja till Ibrahimovic som en välkomstpresent. En välkomstpresent som de allra flesta hade blivit lyriska av. Zlatan tog emot tröjan, för att sedan signera den och därefter skicka tillbaka den till James.
– Är det inte det största av ”boss moves” man kan tänka sig? LeBron skickar dig en matchtröja, och Zlatan tänker ”han måste vilja ha en autograf”, säger komikern Andrew Schulz i klippet.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic

Även på planen tog det inte lång tid innan Ibrahimovic hamnade i centrum. I hans debutmatch i derbyt mot Los Angeles FC hoppade han in från bänken och gjorde två mål, och bidrog i allra högsta grad till att hans lag vände underläge 0–3 till seger 4–3.

LÄS MER: När Zlatan Ibrahimovic visade tecken på enorm kyla – och förnedrade målvakten två gånger om

Se videon:

FOTO: TikTok