När Magnus Samuelsson gjorde total slarvsylta av en stackars norrman i den märkligaste duellen vi sett

Magnus Samuelsson har blivit riktigt folkkär med alla sina framträdanden i rutan.
Men vissa gånger har varit bättre än andra.
Kolla bara in när han fullständigt tokäger rivalen Svend Karlsen i den här minst sagt märkliga reklamfilmen från förr.

Magnus Samuelsson är bjässen som via styrkelyft blev en av våra mest folkkära idrottare. I slutet av 90-talet fick han ett gigantiskt genombrott då han vann titeln som ”Världens starkaste man”, och det var bara början på en enda lång framgångssaga för muskelpaketet.

Makalös karriär

Magnus Samuelsson var en supertalang, och trots att han började lyfta skrot relativt sent så gick det undan för honom, och det räckte långt. Hemma i Sverige så kom kanske det största genombrottet när han deltog i TV4-köraren Let’s Dance, och sedan dess har han synts i otaliga tv-produktioner.

Magnus Samuelsson har även synts i internationella produktioner och storfilmer, och är numera skådespelare ofta. Men det var kanske inte helt givet att det skulle bli så. Trots att Samuelsson gick rakt igenom rutan så är det ett stort steg till att delta i ”riktiga” filmer och tv-serier, och extra förvånande är det när man tänker på reklamfilmer från förr i året.

LÄS MER: Mammans avgörande genidrag som förändrade Magnus Samuelssons liv – med hjälp av Arnold Schwarzenegger

Otroliga reklamfilmen

På Youtube finns en gammal – och om vi ska vara ärliga, oerhört märkligt – reklamfilm med Samuelsson där han plötsligt ställs öga mot öga med den norska rivalen Svend Karlsen. De båda hamnar i en klassisk western-duell, men den här gången om vem som snabbast kan tömma en läskburk av något slag. Och såklart slutar det med en svensk kross.

För när norrmannen till slut fått upp flärpen på läskburken så kan han bara titta upp och se Samuelsson som, ja, fullständigt slaktat sin rival i duellen. Vad syftet med reklamfilmen är, och om den över huvud taget sändes någonstans, är oklart – men det är i alla fall en fröjd för ögat. Snacka om att bjuda på sig själv!

LÄS MER: Nya bilden på världens starkaste man Magnus Samuelsson – som alla tokhyllar: ”Du är brutal”