När Fredrik Reinfeldt plötsligt dök upp på en bar – och blev tokägd av en törstig bajare

De hetaste debatterna sker inte i något mediehus.
De sker på en bar någonstans på Södermalm.
Fråga bara den tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt.

När det kommer till sporthumor är verkligen Café Bärs något av det bästa som har visats i svensk tv. Humorserien var en spin-off på kanal 5:s Partaj, och hade premiär år 2013.

Viktiga ämnet

I serien får man följa fyra stycken Hammarby-supportrar som verkligen ägnar hela sitt liv åt fotbollsklubben ”Bajen”. De står oftast och gafflar i en bar på Södermalm, men ibland rör det sig också utanför barens fyra väggar och ger sig ut på Bajen-relaterade ärenden.

Genom serien har flera stora namn gästat och deltagit i sketcher. En av de största är Sveriges före detta statsminister Fredrik Reinfeldt, som är uttalad supporter till Bajens stora rivaler, Djurgårdens IF.

Foto: Facebook

De öl-älskande Hammarbysupportrarna bjöd denna gång in Fredrik Reinfeldt till debatt om ett mycket viktig fråga i Bajen-kretsar. Nämligen vilket lag som är bäst av Hammarby och Djurgården.

I debatten är det Pelle som argumenterar som Hammarby-supporter och får äran att öppna med varför han tycker att Bajen är bäst.

Heta debatten

Med garanterat några öl innanför väster kommer han fram till att Bajen är bäst för at… Bajen är bäst. Ett argument som politikern Fredrik Reinfeldt möter med att ta upp flera väsentliga och rimliga argument till Djurgårdens IF favör.

Men det är Pelle som får det sista ordet och lägger fram kanske inte så pricksäkra argument, men utses ändå till vinnare av debatten av debattledaren med det stora Hammarby-hjärtat. Rätt tveksamt va? Avgör själv i klippet som går att se nedan!

Foto: Facebook

Se klippet här

LÄS MER: När Peter Forsberg bara fick nog – och vände ett 0-5-underläge helt på egen hand

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!