Ingemar Stenmark får alla svenskar att tappa hakan med nya uppvisningen – ingen kan tro att 67-åringen klarar av det här

Ingemar Stenmark får alla svenskar att tappa hakan med nya uppvisningen – ingen kan tro att 67-åringen klarar av det här

Ingemar Stenmark har gjort det igen.
67-åringen får hela Sverige att tappa hakan ytterligare en gång.
Under en promenad tar han tag i ett träd och bjuder på otrolig uppvisning.

Man slutar verkligen aldrig att imponeras av den makalöse Ingemar Stenmark. Inte nog med att han är en av Sveriges främsta idrottare genom tiderna så visar han nu vilket fysiskt fenomen han är som 67-åring.

Stenmarks karriär

Stenmark vann två OS-guld, fem VM-guld och slog ett rekord med 86 världscupsegrar som stod sig i hela 34 år. Han förändrade hela utförsåkningen för all framtid och skrev in i historieböckerna som en av de allra största.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Ingemar Stenmark, skidor
230211 Ingemar Stenmark inför ishockeymatchen mellan Tre Kronor Legends och Toronto Maple Leafs Alumni den 11 februari 2023 i Gävle. Foto: Julia Koch / BILDBYRÅN / kod JK / EW0160

Men även i dag kan ”Stenis” inte låta bli från att pressa kroppen till det yttersta och överraska både sig själv och alla andra. Medan andra pensionärer bara är glada över att komma ut på promenader och röra på sig så har Stenmark bestämt sig för att inleda en ny idrottskarriär som stavhoppare på ålderns höst.

Ingemars show

Ingemar har också startat ett egen Instagram-konto för att visa upp sin vardag och där kommer det ut en hel del träningsklipp. Nyligen publicerade han en video på hur han hoppar jämfota upp på en plint och den spred sig snabbt på sociala medier i vårt land.

Artikeln fortsätter nedanför.

Vi har även fått se skidikonen träna balans med Bianca Salming och även där har 67-åringen levererat över förväntan. Nu kommer nästa uppvisning från Stenmark.

”Brutit nacken”

Under en promenad kliver han fram till ett litet träd och tar tag i en gren. Sekunden senare har han vänt hela kroppen upp och ned och ingen kan tro sina ögon, se videon här nedanför.
– Det var dagens stavhoppsträning. Ibland får man improvisera lite, säger han på Instagram.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Ingemar Stenmark, skidor
Ingemar Stenmark visar upp nya konster ute i skogen. FOTO: Instagram

Svenskarna förbluffas återigen av Ingemar Stenmarks otroliga fysik och klippet har redan fått över 11 000 gilla-markeringar, se det här nedanför.
”Jag tror att Mondo får se upp nu”, skriver en användare.
”Underbart att se, hade jag försökt så hade grenen säkert gått av och jag ramlat och brutit nacken”, skriver en annan.
”Haha, heja! Lysande! Kul att du plötsligt blivit så medial. Blir glad över dina inlägg!”, skriver en tredje.

Vad tycker du om Ingemar Stenmarks nya trick? Dela artikeln och visa andra!

LÄS MER: Armand Duplantis mäktiga svar efter Ingemar Stenmarks otroliga uppvisning – bedriften som chockar alla svenskar: ”Åh, kära nån”

Se videon:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev