Här chockar svenske NHL-stjärnan alla – med tidernas bästa Zlatan-imitation: ”Det blir Rangers nästa gång!”

Mika Zibanejad är inte bara en jäkel på ishockey.
Han kan även göra en magisk Zlatan-imitation.
Det bevisade han tidigare i veckan – då han lurade alla.

Mika Zibanejad har haft en makalös säsong med New York Rangers. Svensken har tagit ytterligare kliv i sin utveckling och har varit en av hela ligans bästa spelare.

Kuppen i SVT

Centern var dessutom på väg att bli den första svensken sedan Håkan Loob att nå 50-måls-gränsen i NHL, innan ligan stoppades på grund av coronaviruset. Därför Zibanejad, som i stort sett alla svenska NHL-stjärnor, tillbaka i Sverige.

Mika Zibanejad, New York Rangers
180503 Mika Zibanejad under en träning med Sveriges ishockeylandslag inför ishockey-VM den 3 maj 2018 i Köpenhamn. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / 35469

På torsdagen gästade därför Zibanejad SVT:s Hockeykväll – men gjorde entré med en rejäl kupp. Programledaren valde nämligen att tala till en viss ”Zlatan Ibrahimovic”.

”Blir New York nästa gång”

Där berättade bland annat ”Zlatan” om hans planer efter fotbollskarriären:

– Nej men fotbollsvärlden känner jag nu att jag tagit över. Jag har varit i USA med LA, och nu i USA har de sagt att de vill att jag ska spela hockey. New York hörde av sig, så det blir New York nästa gång, säger ”Zlatan” i programmet.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200106 Zlatan Ibrahimovic of Milan ahead of the Serie A match between Milan and Sampdoria on January 6, 2020 in Milano. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92428

Men det visade sig alltså vara Mika Zibanejad, som bevisade att han förutom att vara en utmärkt hockey-spelare alltså även är en strålande imitatör.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!