Här briljerar allas vår favoritkommentator "Sudden" med en riktig rökare i krysset

Här briljerar allas vår favoritkommentator ”Sudden” med en riktig rökare i krysset

Robert Gustafsson har fått miljontals svenskar att skratta.
En av hans bästa karaktärer är kontroversiella kommentatorn ”Sudden”.
Och här är han i absolut högform!

Han har gjort en hel del tokigheter genom åren som Sveriges – i särklass – roligaste komiker. Robert Gustafsson har varit i branschen i flera årtionden och alltför ofta dras han till sportens värld också.

Gustafsson i sport

Han har hyllats stort för sina oförglömliga insatser i sporthumorprogrammet ”Time Out” där Gustafsson blandat både knäppa skämt och hysteriska imitationer som blivit klassiker på Youtube. En annan sportfavorit som komikern gärna imiterar är speedwayföraren Tony Rickardsson.

Robert Gustafsson, Sudden
Robert Gustafsson som ”Sudden”. FOTO: Facebook.

Här har det också blivit några riktiga odödliga uppträdanden på Idrottsgalan som resulterat i stående ovationer. Långt tillbaka i tiden började Gustafsson med en sportkaraktär som aldrig glömmer.

Sudden briljerar

Det var en, minst sagt, speciell kommentator vid namn ”Sudden”. Vi har sett Sudden i både ”Nile City” och ”Percy Tårar” och det är verkligen en kontroversiell kommentator som bevakar de mest udda sporterna.

Robert Gustafsson, Sudden
Robert Gustafsson som ”Sudden”. FOTO: Facebook.

Det märks också att han går hem ute i stugorna. SVT har lagt ut ett klipp med Sudden i absolut högform där han tar sig an kräfthoppning, njurfäktning och bjuder på en riktig rökare i krysset.

Klippet har fått tusentals av interaktioner på Facebook och vi kan bara hålla med om att det här är riktigt bra. Man måste ju bara älska Sudden!

Se videon:

LÄS MER: Här gör ”Tony Rickardsson” efterlängtad comeback – med oväntat utspel om coronaviruset: ”Sluta gnälla…”

Få våra nyhetsbrev!