Grabben får dubbla sportfrågor och förvandlas till tidernas absolut skönaste deltagare i ”Vem vet mest”

Nu ska ni få lära känna Leon.
Leon är en härlig prick med otroligt självförtroende.
Och vi utser honom till den absolut skönaste deltagaren i ”Vem vet mest”.

Det gäller att visa självförtroende och övertygelse. Även om man har helt fel.

”Vem vet mest”

Unge Leon är en riktig förebild på det. Grabbens medverkan i omåttligt populära frågeprogrammet ”Vem vet mest” är ett praktexempel på stort självförtroende.

Leon, Vem vet mest
Leon i ”Vem vet mest”. FOTO: Youtube.

Då Leon kör på som en ångvält och programledaren Rickard Olsson kan bara skratta. Inte en fråga är för svår att svara på och inte ett svar är för dumt att säga.

Bjuder på show

När lillkillen gästar ”Vem vet mest” ställs han mot två sportfrågor inom kort tid och bjuder på stor show. Och man blir ju verkligen förälskad i det lilla charmtrollet, se videon här nedanför.

Leon, Vem vet mest
Leon i ”Vem vet mest”. FOTO: Youtube.

Han har inte ett enda rätt men vad gör det. Leon är lika glad ändå och fortsätter bjuda på stor underhållning som verkligen går rätt igenom rutan.

Vilken underbar liten kille! Och vi ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på klippet, det var det bästa vi kunde hitta.

Se videon:

LÄS MER: När Robert Gustafsson fick VM 94-hjälten Kennet Andersson att garva läppen av sig

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!