Galna ryktet: Boxningslegendaren Ivan Drago gör comeback

Ivan Drago ser ut att kunna göra en oväntad comeback 23 år efter hans fajt mot Rocky Balboa.
Sylvester Stallone har nämligen hintat på Instagram om att den väldige ryssen kan komma att vara med i filmen Creed 2.

Uppföljaren till Creed är planerad att komma ut under nästa år och nu kan en första ledtråd till handlingen blivit offentlig. Självaste Rocky eller Sylvester Stallone har på sin Instagram publicerat ett inlägg som verkar avslöja delar av handlingen.

I inlägget som bland annat är taggat med #creed 2 har han lagt upp en bild på ett montage av Ivan Drago som har en ”stare down” med huvudkaraktären i Creed samtidigt som Stallone tittar på i bakgrunden. I den tillhörande texten uppmanar han sina följare om att använda fantasin och tillägger att ”Historien alltid upprepar sig i en form eller annan, man behöver bara vara redo”.

Stallone producerar Creed 2 och borde därför veta vad filmen handlar om. Det är heller inte första gången han hintar om en comeback för Drago som slogs mot Rocky i den fjärde Rocky-filmen 1985.

Nu återstår det att se om ryssen går upp i ringen igen och om det betyder att vi i så fall får se Dolph Lundgren på bioduken. Lundgren fyller 60 år i höst så det vore en sensationell comeback om så är fallet.

LÄS MER: Galna dieten som gjorde Stallone redo för Rocky-filmerna

Directing APOLLO AND DRAGO , The two best ”cinema ”boxers that ever lived!… Maybe it’s time to try to again?

Ett inlägg delat av Sly Stallone (@officialslystallone)