Viktigt bortamöte – därför talar allt för svensk skrällvinst i stora rysaren

I betalt samarbete med: Snabbare

Båda lagen har inlett med förluster.
Det blir en rysarmatch mot Kroatien – och Snabbare.com erbjuder nu ett kanonodds till matchen.
Nu finns även chansen att delta, helt gratis, i en spännande tävling på sajtens Twitter.

Sverige har de senaste åren gjort sig kända för att stå upp bra mot större nationer och – på pappret – betydligt bättre lag. Men höstens spel i Nations League har varit en besvikelse.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor i välkomstbonus hos Snabbare.com. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Sverige har förlorat hemmamatcherna mot Frankrike och Portugal, men man har ändå spelat bra fotboll men dock inte fått lägena att sitta. Därför är det ändå positiva tongångar inför mötet mot Kroatien på söndagen.

Två förluster vardera

Kroatien kommer även de från två förluster i Nations League – mot samma motstånd – och det är således en riktig rysarmatch som väntar. Sverige har dock till skillnad från Kroatien stått upp bra i sina matcher, och av döma från de matcherna ska Sverige gå in som favorit.

Hos Snabbare.com finns bäst odds till veckans landskamper. Just nu får dessutom alla nya spelare 100 kronor att spela för.

Man kommer dessutom från en bra uppladdning då man vann träningsmatchen mot Ryssland under torsdagen – och på Snabbare.com finns nu dessutom ett kanonodds för en svensk skrällseger. På sajten kan man nämligen spela att Sverige vinner matchen – och att oavgjort ger pengarna tillbaka – till hela 3,10.

Tävlingen – som är helt gratis

Hos Snabbare får alla nya spelare dessutom 100 kronor i välkomstbonus att spela för, och det enda man behöver göra för att komma till erbjudandet är att klicka här. Men om man vill tävla utan någon som helst insats finns det möjlighet även till det, på Snabbares Twitter.

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!