Världens två största tränare i ny, rafflande duell – här är bästa oddset i engelska jättematchen

Världens två största tränare i ny, rafflande duell – här är bästa oddset i engelska jättematchen

Världens två kanske största tränare.
Nu möts de i en ny duell.
Här är bästa oddset i den engelska stormatchen.

Det ljusblåa laget från Manchester har varit den stora giganten inom engelsk fotboll sett över de senaste åren. Man har radat upp ligatitlar, och nuförtiden är det lite av en skräll om man inte toppar den engelska högstaligan.

Äntligen dags för riktig stormatch i den engelska högstaligan – då får hemmalaget hela 2 gånger pengarna på seger eller oavgjort. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Men förra året så fick man nöja sig med att inte vinna ligan, och man tog sig dessutom inte ens till semifinal i Europa – vilket fick många att ifrågasätta hur framtiden egentligen ser ut. Och starten på årets säsong har inte heller varit mycket att jubla över.

I fin form

Med sju spelade matcher så ligger laget bara tia i tabellen, och nu på lördagen så väntar ett riktigt tufft möte, då det vankas bortamatch mot Spurs. London-laget har imponerat stort under säsongsinledningen, och ligger bara en poäng från serieledningen.

Just nu får alla hela 100 kronor att spela för som ny spelare hos Snabbare.com.

Sedan man fick ny tränare förra året, i form av ”The Special One”, så har man sett ut som ett riktigt starkt lag, och många menar att man faktiskt ska kunna utmana om titeln i år. Manchester-laget har faktiskt förlorat de senaste två bortamatcherna mot det här laget, vilket än mer talar för att hemmalaget ska kunna göra resultat även nu.

Oddset: Dubblade pengar

Hos Snabbare.com kan man spela på att hemmalaget vinner eller spelar oavgjort i matchen – alltså 1X – till hela 2 gånger pengarna. Hemmalaget är obesegrade i sju raka ligamatcher, och på hemmaplan så ska man kunna ta åtminstone en poäng, trots att motståndet är tufft. Hos Snabbare får alla spelare nu hela 100 kronor att spela för, det enda man behöver göra för att ta del av kanonerbjudandet är att följa den här länken!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!