Väntan är snart över: Nu återstår bara två dagar till EM – och Anders Svensson kryddar oddsen rejält!

Väntan är snart över: Nu återstår bara två dagar till EM – och Anders Svensson kryddar oddsen rejält!

Väntan är snart över.
I dag dagar börja äntligen fotbolls-EM.
Då är det även dags för landslagslegendaren Anders Svensson att börja krydda oddsen rejält.

Det känns som att det var evighet sedan ett stort mästerskap i fotboll, och vi alla kan väl komma överens om att tre års väntan är lite för länge? Europamästerskapet skulle egentligen ha spelats redan förra sommaren, men sedan kom ett virus och lamslog världen – och väntan har således blivit snudd på olidlig.

Kryddade odds – varje dag! EM blir mer spännande med ComeOn!

Men i dag fotbollsfesten drar igång. På fredagskvällen ställs Italien mot Turkiet i det som blir startpunkten på sommarens stora fotbollsfest, och en hel kontinent kommer i en månad att gå runt på helspänn. Men för den som vill sätta lite extra krydda på det hela så är det bara att ta hjälp av svenska landslagets legendar Anders ”Taco” Svensson.

ComeOn! storsatsar nämligen ordentligt under EM och Anders Svensson är spelbolagets nya ambassadör – med syfte att krydda oddsen under hela EM! Ett exempel är Svenssons tips på vem som blir hela mästerskapets stora skyttekung.

Spela på Anders Tacopåse varje dag! En unik specialkombo med riktigt grymma och kryddade odds!

– Timo Werner till 26 gånger pengarna. Det är en riktig outsider. Om han får spela tror jag Tyskland kan få igång honom. Han är en bra målskytt men det har gått troll i det i den engelska ligan i år, säger Svensson.

Som spelare var han en uppskattad mittfältsmotor, och efter att ha gått i pension så kommer han nu i stället göra sitt bästa för att bidra vid sidan av. Taco kommer dagligen att bidra med tips och bjuda på marknadens bästa odds, och varje dag så lanseras dessutom Anders Tacopåse. Det är en unik specialkombo med grymma odds, som alltså uppdateras varje dag som det spelas matcher på under mästerskapet.

Sätt in en hundring – få 200 kronor att spela för. Följ länken för att komma direkt till spelsidan!

Alla nya spelare hos ComeOn! får nu dessutom 200 kronor att spela för om man bara sätter in en hundring – vilket ger en perfekt start på hela världens fotbollsfest.

Få våra nyhetsbrev!