United tillbaka i CL – här är kanonoddset på målrik hemmaseger i stormatchen

I betalt samarbete med: Snabbare

Tillbaka i Champions League.
Då talar allt för en riktig målfest då Manchester United ställs mot PSG.
Nu erbjuder Snabbare.com ett kalasodds på stormatchen – och ger dessutom alla nya spelare 100 kronor att spela för.

Manchester United är tillbaka i Champions League. Efter att ha avslutat fjolårssäsongen urstarkt så klättrade man rejält i tabellen och tog en topp fyra-placering, vilket gör att man efter ett års uppehåll nu är tillbaka i världens finaste klubblagsturnering.

Just nu får alla nya spelare hela 100 kronor i välkomstbonus hos Snabbare.com. Klicka här för att komma till erbjudandet och för att börja spela!

Men i den första matchen väntar stentufft motstånd direkt. United åker nämligen till Frankrike på tisdagskvällen för ett möte mot PSG, som verkligen har prickat formen.

Hänt sex(!) raka matcher

Det franska storlaget, som gick till final i turneringen i somras, inledde säsongen med två raka förluster – men har nu precis som man brukar börjat rada upp segrar. PSG är dessutom ett lag som gör mängder av mål framåt, men som även kan släppa till bakåt – precis som Manchester United, vilket gör att en målrik och underhållande tillställning troligtvis är att vänta.

CL är äntligen tillbaka – och lagom till fotbollsfesten ger nu Snabbare nya spelare 100 kronor att spela för!

Att det blir över 2,5 mål i matchen känns extra troligt, då det hänt i PSG:s tre senaste matcher, och i sex raka Manchester United-matcher. PSG har dock som sagt hemmaplansfördelen, och får ses som favoriter i matchen, inte minst med tanke på hur långt man gick i turneringen förra upplagan.

2,25 gånger pengarna

Att PSG vinner matchen och att det blir över 2,5 mål i matchen kan nu spelas på hos Snabbare.com, till hela 2,25 gånger pengarna – vilket med tanke på ovan nämnda förutsättningar känns rejält spelvärt. Snabbare har inte bara kanonodds på all internationell fotboll, man har nu dessutom ett schysst erbjudande till alla nya spelare. Genom att följa den här länken får man nu nämligen 100 kronor att spela för!

Snabbare har alltid bäst odds på internationell och svensk fotboll! Klicka här för att se oddsen till veckans alla stormatcher!

Få våra nyhetsbrev!