Två lag i kris när årets första El Clasico avgörs – här är superoddsen i stormatchen

I betalt samarbete med: Snabbare

Två lag i kris.
Det är vad som väntar när El Clasico avgörs för första gången den här säsongen.
Men hos Snabbare.com, där matchen går att livestreama, finns höga odds på favoritseger – och nu får alla nya medlemmar 100 kronor att spela för.

Det är Spaniens två stora giganter – men just nu befinner sig båda i lite av en kris. Inför säsongen var det Barcelona som hade det värst, med interna strider och flera nyckelpjäser som tvingats bort.

JUST NU: 100 kronor att spela för – till alla nya spelare! Klicka här för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Men under säsongsinledningen så har även Real Madrid skakats av framför allt dåliga resultat, och inför helgens stormatch ryktas till och med tränaren för laget hänga löst. Det är med andra ord riktigt viktiga poäng på spel under lördagens match mellan rivalerna.

Två lag i kris

Men trots att Barcelona ligger efter i ligan så går man in till matchen som favoriter. Madrid har nämligen visat upp en osedvanligt usel form och förlorade chockartat sin CL-match i veckan.

Livestreama El Clasico på Snabbare.com – där alla nya spelare dessutom får hela 100 kronor att spela för!

Att Barcelona, som dessutom har hemmaplansfördel i matchen, ska kunna vinna matchen känns faktiskt troligast. Trots detta så får man hela 2,05 gånger pengarna för hemmaseger hos Snabbare.com.

Se matchen på Snabbare

Det betyder att pengarna, vid vinst för favoriterna, mer än dubblas. Hos Snabbare.com kan man dessutom följa matchen via livestream, helt utan kostnad om man bara lägger ett spel på sajten. Hos Snabbare.com får alla nya medlemmar nu dessutom 100 kronor att spela för, bara genom att följa den här länken!

Det är fotbollsfest hela helgen – med stormatch efter stormatch! Lagom till superhelgen ger nu Snabbare alla nya spelare 100 kronor att spela för!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!