Två lag i jättekris – men därför reser sig Real Madrid och vinner ångestmötet i CL

I betalt samarbete med: Snabbare

Två lag i kris.
Men favoritskapet ligger hos Real Madrid.
Nu ger Snabbare.com ett kanonodds på hemmaseger i CL-mötet – och nu får alla nya spelare hela 100 kronor att spela för.

Vi är vana att år efter år se Real Madrid, ofta lekande lätt, ta sig vidare i CL-gruppspelet. Oavsett motstånd så brukar den spanska storklubben ta sig riktigt långt i turneringen, och själva gruppspelet brukar således mest bara vara en transportsträcka.

Inter har bara en vinst på de sex senaste – men Real får ändå hela 1,86 gånger pengarna för seger! Klicka här för att komma direkt till oddset!

Men i år ser verkligheten annorlunda ut. Två matcher in så har ”Los Blancos”, trots att man på pappret mött svagt motstånd i form av Sjachtar Donetsk samt Mönchengladbach, endast tagit en ynka poäng.

Svaga formen

Med det så ligger man sist i gruppen, och inför den tredje omgången så har man verkligen kniven mot strupen. På tisdagskvällen väntar Inter, som var favorittippat att ta sig vidare från gruppen, men även den italienska storklubben har inlett svagt, med två oavgjorda matcher.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor att spela för! Följ den här länken för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Det är med andra ord två lag i kris som möts – men faktum är att Inters kris faktiskt är snäppet värre, då man bara vunnit en av de sex senaste matcherna. I kvällens match saknar man dessutom sin skyttekung Lukaku, vilket verkligen inte gör utgångsläget lättare.

Fina oddset

Att Real vinner matchen ger hela 1,86 gånger pengarna hos Snabbare.com, och sajten ger nu dessutom ett fint erbjudande lagom till veckans alla stormatcher. Nya spelare får nämligen, bara genom att följa den här länken, nu hela 100 kronor att spela för!

1,86 gånger pengarna för Real-vinst idag. Vad spelar du på?

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!