Tokhett derby i England – här är kanonoddset inför ovissa toppmötet

Tokhett derby i England – här är kanonoddset inför ovissa toppmötet

Ettan mot trean i den engelska ligan.
Söndagens London-derby är verkligen tokhett.
Nu finns dessutom ett kanonodds till matchen hos Snabbare.com.

Spurs har verkligen inlett säsongen strålande och just nu verkar ingenting kunna stoppa laget. Förra veckan vann man stormatchen mot det ljusblåa Manchester-laget, med 2-0, och med nio spelade matcher så toppar man tabellen med 20 inspelade poäng.

Londonderby och toppmöte – det är verkligen en högintressant match på söndagskvällen! Just nu erbjuder Snabbare ett kanonodds på över 2,5 mål i matchen.

Men nu i helgen väntar ytterligare ett tufft test i form av ett derby på bortaplan. Det blåfärgade hemmalaget har även de inlett säsongen starkt, och inför toppmötet så ligger man trea, bara två poäng bakom serieledarna.

Offensiva lag

Det är med andra ord upplagt för ett riktigt intressant och ovisst möte, som verkligen kan sätta tonen för resten av toppstriden i ligan. Det är på förhand extremt ovisst att förutse en vinnare, eller ett resultat, i matchen – men däremot finns det högintressant spel i målmarknaden.

JUST NU: Alla nya spelare får hela 100 kronor att spela för. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Faktum är att hemmalaget är det lag i hela ligan som gör flest mål – och bortalaget är det som gör näst flest mål. Det är med andra ord upplagt för två offensiva krafter som helt klart kan bjuda på en underhållande tillställning.

Drömoddset

Snabbare.com erbjuder nu hela 1,76 gånger pengarna på att det blir över 2,5 mål i matchen, vilket med tanke på förutsättningarna, och vilken målform de båda lagen befinner sig i, känns klockrent. Snabbare.com ger nu dessutom alla nya spelare hela 100 kronor att spela för. Erbjudandet hämtar man genom att följa den här länken!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!