Sverige måste framåt i rysarmatchen – därför talar allt för målkalas i stormötet

I betalt samarbete med: Snabbare

Sverige måste ta poäng.
Då talar allt för en öppen historia stormötet mot Frankrike.
Nu ger Snabbare.com ett kanonodds på att det blir över 2,5 mål i matchen.

Sverige har haft det tufft i sin division under året, och det är kanske inte särskilt förvånande då man ställts mot stornationer som Frankrike, Portugal och Kroatien. Inför helgens möte mot de sistnämnda hade blågult tagit noll poäng i gruppen – men hemmamötet mot Kroatien blev succéartat.

Sverige måste framåt för att hålla sig kvar i divisionen – då talar allt för att det blir rejält med mål i rysarmötet. Klicka här för att komma direkt till oddssidan!

Sverige vann matchen med 2-1 och tog alltså sina första poäng i årets gruppspel – men det sena insläppta målet gör att man nu inte har saken i egna händer för att undvika sistaplatsen och således stanna kvar i divisionen. Förutsättningarna inför den allra sista gruppspelsmatchen är därmed glasklara: Sverige behöver ta fler poäng än Kroatien för att inte sluta som jumbo.

Otroliga oddset

Men det är tuffast möjligast motstånd som väntar. Sverige gästar nämligen världsmästaren Frankrike, och är piskade att ta åtminstone en poäng.

JUST NU: Alla nya medlemmar får nu hela 100 kronor att spela för hos Snabbare.com. Följ den här länken för att hämta erbjudandet!

Att Sverige måste trycka på framåt lär leda till en öppen och underhållande matchbild, och det lär även bli en hel del mål. Trots detta erbjuder Snabbare.com hela 2,15 gånger pengarna på att det blir över 2,5 fullträffar i matchen. Som ny spelare hos Snabbare.com får man nu dessutom hela 100 kronor att spela för, bara genom att registrera sig. För att bli medlem kan man följa den här länken!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!