Sverige i superläge i EM-slutspelet – så hämtar du bonusen inför rysarmatcherna

Sverige är i åttondelsfinal – nu börjar fotbollsfesten på riktigt.
Och ComeOn! fortsätter att växla upp.
Just nu får alla nya spelare hundra kronor extra att spela för – på en insatt hundring.

Sverige har fått en riktig drömstart på EM – och nu börjar äntligen slutspelet! Se oddsen till matchen mot Ukraina via den här länken!

Fotbolls-EM har bjudit på rejäl spänning hittills men det är först nu som den stora dramatiken börjar. Sverige gjorde ett succéartat gruppspel och tog sig till åttondelsfinal, där nu Ukraina väntar på tisdagskvällen.

Många hade räknat med att det blågula landslaget skulle vara underdogs i ett eventuellt slutspel, men enligt oddsen så är chansen till vidare spel även i kvartsfinalen god. Det kan med andra ord bli en mästerskapssommar att minnas, och då fotbollsfesten bara dundrar vidare så fortsätter ComeOn! att storsatsa på turneringen.

Fotbollsfesten är i full gång – och ComeON! och Anders Svensson kryddar oddsen rejält. Sätt in en hundring – får 200 kronor att spela för!

På ComeOn! får alla nya spelare 100 kronor extra att spela för vid den första insättningen. Det betyder att man kan sätta in en hundring, och plötsligt ha hela 200 kronor att spela för. Och vad passar bättre då än att testa Anders Tacopåse, som hyllats stort under sommaren.

Landslagslegendaren Anders Svensson är ambassadör för ComeOn!, och i och med det så erbjuder han varje matchdag Anders Tacopåse, vilket är en färdig specialkombo med helt grymma odds. I tacopåsen så är oddsen extra kryddade, och där erbjuds helt unika specialkombinationer från matcherna. Det kan exempelvis handla om målskytt, hörnor eller lag att gå vidare – till maxade odds.

Slutspelet blir helt klart mer spännande med ComeOn!

Spela på Anders Tacopåse varje dag under EM – unika specialkombos med grymma och kryddades odds!

Få våra nyhetsbrev!