Svensken i superform – men därför kan skrällen vara att räkna med mot Milan

I betalt samarbete med: Snabbare

En svensk anfallsstjärna i superform.
Men han lär vilas för Milan – och då kan en skräll vara på gång.
Hos Snabbare.com ges nu kanonodds till stormatchen i Europa League.

Sedan den svenske anfallsstjärnan kom till Milan efter årsskiftet har laget förändrats totalt. Den anrika klubben förvandlades från ett mittenlag till en toppklubb, som faktiskt nådde hela vägen till en Europa-plats.

JUST NU: Snabbare.com ger nu hela 1,86 gånger pengarna på att båda lagen gör mål i Milans Europa-match på torsdagen. Följ länken för att komma direkt till sajten!

I år har man fortsatt rida på succévåren, och har inlett ligaspelet strålande. Den reslige svensken har inte heller direkt visat upp någon dålig form, då han på tre spelade ligamatcher noterats för hela sex mål.

I superform

Framgångarna har även burits med ut i Europa, då man vann den första gruppspelsomgången i Europa League, i den svåra bortamatchen mot Celtic. På torsdagskvällen väntar ett på pappret betydligt lättare motstånd i form av Sparta Prag på hemmaplan – men den italienska storklubben förväntas vila ordentligt med spelare.

100 kronor att spela för – till alla nya spelare! Klicka här för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Milan såg trötta ut redan i den senaste ligamatchen, och mellan den och EL-matchen mot Sparta Prag så får man endast två dagars vila. Sparta Prag, å sin sida, kommer från sex raka ligasegrar, men förlorade den första EL-matchen mot tuffa Lille med hela 1-4. Men man var dock bra med i matchen fram till att man fick ett rött kort, som totalt ändrade matchbilden.

Fina oddset

Milan ska, rotationen till trots, ses som den klara favoriten i matchen, men med tanke på det tuffa schemat, och att man har flera spelare som drabbats av corona och därmed missar matchen, så lär det bli jämnare än vad många förutspått. Att Sparta Prag åtminstone gör mål i matchen känns givet – och hos Snabbare.com kan man spela på just det till det fina oddset 1,86 gånger pengarna. På Snabbare får alla spelare nu dessutom hela 100 kronor att spela för, vilket ger en perfekt start på den här fotbollsveckan, där stormatcherna avlöser varandra. För att hämta erbjudandet – följ bara den här länken!

Stormatch efter stormatch i veckan! Här hittar du oddsen till hela fotbollsfesten.

Få våra nyhetsbrev!