Svensken i superform inför jättematchen – men därför talar allt för förlust

Emil Forsberg sägs vara i superform.
Men det lär inte hjälpa.
Allt talar för Atletico inför stormatchen i CL – och på
Snabbare.com finns ett superodds i matchen.

Emil Forsberg har haft ett struligt år i tyska Leipzig. Den svenske landslagsstjärnan har haft tuffa skadeproblem, och har när han varit hel ofta fått se sig petad och bänkad.

JUST NU: Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där man alltid hittar de bästa oddsen på internationell fotboll. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Men inför omstarten i CL, där det nu väntar kvartsfinaler, så verkar det inte vara några problem med formen. Svensken har tokhyllats av sin tränare, som menat att han inte sett liknande prestationer från Forsberg sedan han anslöt till klubben.

Superoddset i matchen

Så hur mycket hjälper det egentligen Leipzig inför den stentuffa kvartsfinalen mot Atletico Madrid? Inte mycket, om man ska tro på siffrorna…

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Klicka här för att se samtliga odds till veckans stekheta CL-matcher!

Madrid-laget har nämligen hela 18(!) matcher utan förlust, och har dessutom spelat tävlingsmatcher i en månad längre än Leipzig, och avslutade den spanska ligan i stil. De kommer dessutom från att ha slagit ut de regerande mästarna Liverpool, och har rejäl erfarenhet av de här typen av matcher.

100 kronor extra

Lägg där till att Leipzig har förlorat sin stjärnforward Timo Werner, så är det tydligt att Atletico håller det rejäla favoritskapet i matchen. Trots detta får man hela 2,30 gånger pengarna på spansk vinst hos Snabbare.com. Sajten har alltid de bästa oddsen på såväl svensk som internationell fotboll – och har nu dessutom ett kanonerbjudande att bjuda på. Alla nya spelare får nämligen, genom att följa den här länken, hela 100 kronor att spela för – perfekt inför veckans alla högdramatiska matcher i Europa-turneringarna.

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!